Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Láska zvítězí nad lstí a nenávistí..." Zábavná komedie o snad věčném souboji opačných pohlaví nepřináší nic, co by už tady nebylo. Setkávají se v ní "Mary" - ehm Cameron Diaz, ne které i přes přibývající vrásky stále něco je a "Vůl, co nevěděl, kde má káru" Ashton Kutcher. Chemie mezi těmi dvěma funguje skoro dokonale. Diaz v roli emancipované ženy, co bez plánu nedá ani ránu. Neplánovaně ovšem narazí ve Vegas na týpka, co je nejen neomalený, drzý a vhodný tak akorát na jedno použití. Kutcherovi role sedí a tak jak ve svém pořadu "Punk'd" svého času na MTV vytáčel cebrity z branže, tady vytáčí po zbrkle uzavřeném manželství Cameron. Ještě k tomu, když ti dva vyhrají 3 miliony a nechtějí se rozdělit. Já čekal, co si ti dva zase vyvedou. Vtípky baví, ti dva si to ve svých rolích užívají a tak ani tak nevadí, že občas spojení romantiky s bláznivou komedií zaskřípe. Vhodně zvolené písničky dodávají ten správný šmrnc a tak přiměřená stopáž uběhne jako voda. Povedené. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Na můj inzerát "Hledám romantickou komedii. Zn. Alespoň průměr" se ozval televizní snaživec Tom Vaughan, který angažoval veteránku žánru Cameron "Bývala jsem roztomilá-před deseti lety" Diaz a zajíčkovitého medvídka Ashtona Kutchera, jehož největší předností jsou široká ramena. Premisa Krize-Las Vegas-Mendelsson-Krize-Manželství-Problémy-Katastrofa-Katarze-Titulky, to vše lomeno 3 000 000 dolarů , nezní úplně marně, ale ve skutečnosti si budete pamatovat běh Central Parkem, lasvegaskou koláž, (Cameron má totiž ve smlouvě, že v každém filmu musí sprintovat a falešně zpívat), easy cheesy soundtrack a plyšáka Kačera. Takže pokud nejste zvyklí na alkohol a cukr dohromady, radši si tenhle mejdan odpusťte. Jinak budete mít okno (jak se kčertu jmenovala hlavní hrdinka?) a pak přijde ošklivá kocovina z pocitu, že jste si za 129 KČ mohli pořídit Kamasutru. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Stále stejné věci, které se v těchto filmových žánrech objevují. Jak tématem, tak i zápletkami a stejně tak i závěrem. Přesto to není špatný film. Teda přesněji řečeno romanticky laděná komedie. Velkým plusem je, že se ve snímku objevují sympatičtí herci. Občas se zadaří i vtipné momentky. Film je čistým průměrem. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Necekejte nic zvlastniho, nic extra, nic nadprumerneho...je to cistocisty prumer s par zachvevy smichu, trochou nudy a nevyraznym soundtrackem. Cameron prece jen uz svym vekem na tuto radoby mladistvou komedii presluhuje a pri snaze ji vekove priblizit Ashtona Kutchera to trochu prehnali a Kutcher tak vypada divne a neprirozene, coz filmu taky moc nepridava. Pokud nevite, co s volnou hodinou a pul a mate chut na neco nenuceneho, klidne si to pustte... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama