Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další z kvanta. Ničím nevyčnívající, ničím nepřekvapující navoněná pohádka pro (skoro) dospěláky. Cameron Diaz bude hrát naivní holčinu snad do padesáti a Ashton Kutcher taky není takový cukrouš jak by se mohlo na první pohled z fotek zdát. Nicméně komediální talent a schopnost pro relativní improvizaci mu upřít nemohu. Ovšem o čem to je opravdu snad raději ani vědět nechtějte. Snaha o originalitu někdy vyznívá do ztracena, specielně když má scénář tunu hloupých scén. Lépe uděláte, když si pustíte Svatbu mého nejlepšího přítele. Ta je minimálně o jeden inteligenční stupeň výše. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mejdan v Las Vegas se zdá býti ideálním "party filmem" pro mladistvé, rozjařené publikum. Pro mě osobně byla tato komedie příliš "urbanizovaná," americky povrchně rozjuchaná, pozlátkovská a jakási celá "ulepená" Hollywoodem. Cameron a Ashtonovi to spolu sedělo. Naprosto mě však zneklidňoval vzhled pokožky hlavních postav, který se podobal přesmažené klobásce. Zvláště v případě Cameron. No nic:) Ale i tak mě tato divoká jízda dokázala docela úspěšně zabavit. A až na nějaké "slabší drobnosti", co se týče především "rádoby vtipně nevkusně amerických" dialogů, jsem Mejdan v Las Vegas přežila bez úhony:) ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Necekejte nic zvlastniho, nic extra, nic nadprumerneho...je to cistocisty prumer s par zachvevy smichu, trochou nudy a nevyraznym soundtrackem. Cameron prece jen uz svym vekem na tuto radoby mladistvou komedii presluhuje a pri snaze ji vekove priblizit Ashtona Kutchera to trochu prehnali a Kutcher tak vypada divne a neprirozene, coz filmu taky moc nepridava. Pokud nevite, co s volnou hodinou a pul a mate chut na neco nenuceneho, klidne si to pustte... ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Na začátku sem si trhal vlasy, protože mě to nebavilo a jak Cameron, tak Ashton moc neváleli. Postupně se to zlepšilo, ale přesto si asi příště dám pozar na filmy s Cameron, protože mi moc nesedí. To Ashton je v pohodě a možná by se k němu hodila jiná herečka a trochu jinačí scénář, i když jim o to asi šlo, aby to bylo dost postavené na hlavu a logika odcestovala do teplých krajin, hlavní měla být vtipnost, které bylo občas méně, někdy zase více. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie by se dala rozdělit na dvě půlky , kdy se od sebe diametrálně liší a doslova se odpuzují (mě to odpudilo dost!). První půlka je parádní a máme představeny dva charaktery. První škrobený , upjatý a se vším planujícím (Cameron) a naproti tomu líný , bez zábran a až anarchistický (Ashton). Vegas jako místo kam si nejen Jarda Jagr lítal hojit rány , ale také místo kde se vždy stane něco "opileckého". Otřepané!? Ve Vegas se všichni jedou "zbořit" a pak jsou najednou vdaní/ženatí.Celé je to průhledné jako šaty striptérky. Je tu výhra a pak půlroční "manželství". Kouzlo teto komedie je v konfrontaci charatkerů. Což nám davájí najevo ihned : Zachod místo dřezu ("Dnes je nádobí na tobě") , Záchodová lekce ("Nahoru a dolu! To je kouzlo co!") , Popcorn s prichutí ("Tak si to chtela milačku!") nebo cesta na sezení ("Platba prsama"). Jenže to celé se pozdějí změní v klišovité romantické cosi ( "zamilovat se do vlastní ženy , si hloupý?"). To je ta druhá půlka , kdy to prostě už dál předem odhadnete. Film je jako pařba v Las Vegas , kdy v začatku se bavíte a pijete. Pak je vám , ale špatně a zábava je pryč. Daleko více mě tento rok bavily Kopačky. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama