Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, co se stalo ve Vegas, nezůstalo ve Vegas.. Zkušený česač zlatých malin a ta, co jí hraje každé ráno z rádia „Make up, it´s a beautiful morning“ účelově hází vidle do svátosti manželského svazku, aby na konci opilí tentokráte láskou prozřeli. Příběh tak průhledný, že kdyby byl ještě průhlednější, tak by neexistoval, sice občas zaboduje nějakým fórem (stará se především Rob Corddry), ale co je to platné, když třetí hvězdu spolehlivě zablokuje rozplizle naplněná romantická šablona. Alan z Hangoveru byl pochopitelně přítomen, nicméně působil dojmem, že je na sedativech.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz že se do tohoto filmu nehodí? Ale jděte někam, lepší že tu byla ona, než aby obsadili nějakou 18-letou neherečku alias "za mě to řekne můj mejkap a sexy tělo, je fuk že neumím hrát". Cameron JE sexy a o tom, že má komediální talent jsme se přesvědčili už dávno. Normálně za 3 *, ale protože Cameron je prostě kráska a navíc (kdo by to byl řekl), moje oblíbenkyně, zvedám nahoru. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se od začátku téměř do konce, komedie s Ashtonem Kutcherem mám moc rád a tahle na sto procent splnila má očekávání. Výborně jsem se bavil a to je hlavní úkol komedie, rozesmát a pobavit. Cameron Diaz už sice není Mary, ale pořád se na komedie tohohle typu hodí. A věta "Budu dělat nic a budu šťastný, než abych dělal něco, co mě nebaví" se mi velmi zamlouvá. VEGAS, VEGAS, VEGAS!!! ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem se na tento film koukala omylem, ale po chvíli se mi zalíbil a nakonec bych řekla, že vlastně nebyl až tak blbý. Prostě romantická komedie, u který víte, jak to dopadne, ale i tak se bavíte. Mám ráda pohádky :) -> napsala 12.2009 Teď jsem ho zase viděla a je to dobrý film plný vtipných gagů. (7. 2016) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama