Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 1

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (202)

SonGokussj odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem mohl nechat tento vopruz tolik let nehodnocen :-) Jedná se o naprosto zkaženou předělávku legendárního Dragon Ballu. A jakožto film, který by dle ničeho nebyl, je to stejně tak zlé... Goku je úplně jiná postava, Bulma je úplně jiná postava, Master Roshi, Piccolo, dokonce i ten blbej Yamcha jsou totálně jiné postavy neodpovídající předloze. Nechápu, jak to mohli vypustit. Jak mu to mohli dovolit. Přečtěte si Flipperův komentář, je to hezky popsáno... Za hezký efekt při KameHameHa 5% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych byl kdovíjakým expertem na Dragon Ball, viděl jsem jen pár dílů seriálu, avšak i tak mi přijde tahle amirkanizovaná slátanina uplně všeho jako neskutečná urážka všem a všemu. Podobný mix všeobecně neznámým nestravitelného a pro znalce přiliš hloupého a popularizovaného zpracování, jakým byl i třeba Aeon Flux, je tady povýšen na naprosto jinou ligu. Herecky až na Marsterse neskutečně špatné, s otravnými a odpudivými triky a ani Brian Tyler to hudebně moc nezachraňuje. Tohle je prostě špatná adaptace každým coulem, tečka. ()

Reklama

Roby odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná sračka. Son-Goku je totální idiot a z vynalézavé Bulmy udělaly Tomb Rider no a nagelovaný Yamucha (ve filmu je řečen jako Jamča) to už je bez komentáře, ale hlávní otázkou je proč Goku s Kamehamou letěl a nebo odkdy chodí Goku do školy????? to už jsem se neudržel ani na židli. Slávný seriál američané jak jinak než totálně sprasily stěží 1%, ne chci říct -1%. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Predlohu pre tento film nepoznám a teda vlastne neviem prečo sa na Dragonball Evolution všeobecne toľko nadáva. Lebo ja som si ho v pohode užil. V podstate by som tu mohol len zkopírovať svoj komentár ku Forbidden Kingdom a skoro všetko by sedelo. Príbeh je nenudiaci a aj keď trošku infantilný, nevadilo mi to. A aj triky sa mi celkom pozdávali(rozhodne zvyknú dopadnúť horšie aj v omnoho ambicióznejších filmoch). Herci síce trochu prehrávajú, ale vyvažuje to dychvyrážajúca Jamie Chung. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nebýt zpackaného akčního finále, šel bych výš. Dragonball se nebere vážně, ale vůbec. Míchá klasickou akční fantasy questovku (původní Gragonball neznám, ale třeba Inuyasha nebo Pokémon jsou podobného ražení) se středoškolskou romantikou a ze všeho si to dělá hroznou srandu. Překvapují také až nečekaně slušní herci v čele s velice dobrým Chatwinem a hláškujícím a přehrávajícím Yun-Fatem. Jediné, ale o to zásadnější výtky tedy směřují směrem k prapodivným trikům, které bohužel měly daleko k takové té nedokonalé kouzelnosti a byly prostě jen mizerné a pak také k trapným záporákům. Zelené ušaté cosi mezi Van Doomem, Grinchem a Neronem ze Star Treku bylo prostě na prd... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Režisér James Wong osobně požádal japonskou popovou zpěvačku Ayumi Hamasaki, jestli by mohla složit a zazpívat úvodní píseň. (HellFire)
  • Luis Arrieta natočil všechny své scény za jeden den. (HellFire)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno