Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Kočka Anna Faris a poté i dalších pár holek,které do té doby na sobě nenosily jiné oblečení než barvy šedivé či černé... Hugh Hefner ve své miniroli splnil přesně to, co měl a jeho blonďatí zajíčci pobíhali sem a tam a byli "hloupě krásní" Hloupost z daného filmu přímo stříkala, ale co nadělat...někdo to tak prostě má a Anna Faris si s tím pohrála na maximum...Bavila jsem se a čekala, co dalšího holky ještě vyvedou... Ale stačilo to nadmíru a i když to bylo hloupé, bavila jsem se a "barevnost", která na začátku filmu nebyla, na mě stříkala poté ze všech stran :D ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi tyhle jednoduché komedie, i když vyloženě muj šálek čaje to fakt neni. House Bunny je ještě o něco víc jednodušší, ale zase to nahrazuje spoustou pěkných holek (a jak už to tak bývá, tak i z těch "ošklivek" se vyklubou sexy kočky). Při srovnání s nedávno viděnou Sydney White je ale o poznání horší - ať už díky hereckému obsazení, kdy tady snad nikdo k tý jednoduchý holce nepřilne, nebo naprostou absencí aspoň trošilinku inteligentního humoru. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu není téměř nic originální. Nevadí. Shelly je opravdu tak hloupá, že se musíte přinejmenším pousmát. Ono to funguje. Například scéna, kdy se snaží napodobit Marilyn Monroe, je skvělá. Dále například způsob zapamatování si jmen je také úsměvný. Na konec uslyšíte asi nejstupidnější závěrečnou řeč vůbec, která je opravdu tak hloupá, že vás to zas přinutí k smíchu. Přesto průměr. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Klišé, klišé, klišé, sem tam dobrý vtip. Že bych Domácím mazlíčkem promarnil hodinu a půl života, si nemyslím hlavně díky Emmě Stone a Kat Dennings, které mu dopravdy kralují. Anna Faris sice také nehraje špatně, ale na můj vkus až příliš tlačí na pilu a k Pravé blondýnce Reese Witherspoon (od stejných scenáristek) může jen vzhlížet. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)

Reklama

Reklama