Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina, to uznávám. Ale místy dost vtipné a když vidíte jak Anna Faris válí, tak si prostě nemůžete pomoci. Ta se pro takové komediální, parodické role narodila. Její zajíček je dokonalá nadsázka, kterou si musíte zamilovat. Zbytek už je horší a děj by potřeboval docela přepsat...ale i tak se na to hezky dívá. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať priemer, ale asi sekundu pred hlasovaním som sa rozhodol dať len dve hviezdičky. Film som si pozrel len kvôli Emme Stone a vlastne len kvôli nej som to s pokojom bez zastavenia dopozeral. Anna Faris, i keď ju nemám v obľube bola fajn, až sa divím, akú kočku z nej urobili. Takáto "vážnejšia" rola sa jej hodí viac než v paródiách typu Scary Movie. Práve kvôli tým rolám som k nej začal pociťovať miernu averziu. Film určite nieje pre mužské publikum, i keď je v ňom veľa krásnych žien, ale skôr je to film pre zakomplexované pubertiačky, ktoré si chcú filmom dokázať, že nie sú len ony škaredé a že aj ony môžu byť po čase krásne. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Militantním feministkám z téhle hloupé romantické komedie možná praskne cévka, extrémně nenáročný divák ji přežije v případě, že netrpí sebemenší averzí k afektované "husičce" Anně Faris. Trapné situace, vycházející z pokusů o humor, překvapivě ještě podlézá schematická konstrukce zápletky s neuvěřitelným závěrem ("správně-hodnotový" projev před celou školou). Jestli oboje tvůrci mysleli jako vtip, tak se nepovedl. Hvězdičku plus za rozmilou Emmu. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, barbie, roztomilé, naivní, americké, blond, hnědo, černo, barevno, suprovo. Tohle není fílm, který byste měli brát přece vážně! Já jsem se bavila. Párkrát jsem se i zasmála. Oddychový film, který prostě neoslní, ale ani neublíží. "Nechci, aby mi srdce vyletělo hlavou!" ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová komedie, která nevyniká přílišnou originalitou, ale na druhou stranu absolutně nenudí a docela pobaví. Já jsem divák, který rozhodně nepohrdne filmovými variacemi na téma studium na vysoké škole a studentské spolky, takže na komedii jsem koukl se zájmem a velice rád konstatuji, že jsem nebyl vůbec zklamán. Hlavní hrdinka byla tak hloupá a naivní, až byla docela dost vtipná, a když se ke konci filmu role otáčí a inteligentní holky ze spolku Zeta, které byly proměněny v krásky bez mozku učí hlavní hrdinku být inteligentní, tak jsem už jen zíral, co že to vlastně vidím před sebou. Těžko se dá do tohoto tématu a tohoto žánru přinést něco nového, a tak musím kladně hodnotit i jakékoliv pokusy o originalitu, které jsem zde rozhodně pozoroval. A že si zde zahrál zakladatel Playboye Hugh Hefner, to mě naprosto dorazilo. Ne, tahle komedie rozhodně není špatná a čas s ní velice příjemně uplynul, ovšem mé nadšení trochu zkazil ten závěr, který byl až příliš okatý. Stejně tak mi vadil i fakt, že jsem dokázal předvídat, co bude následovat, což nemám u filmů rád, když tohle umím odhadnout. Takže když se podívám na film jako celek, tak vidím jako ideální hodnocení tři hvězdy, které taky tomuto filmu nakonec uděluji. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama