Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Hrozná pitomost... příběh jasný a průhledný, zápletka taková nedodělaná, celé je to takové mdlé a nedochucené. Emma Roberts je sice k nakousnutí, ale to celý film nespasí. Já mám psy rád, ale ne ty nevychované. A tady jich mám celých sto minut. A to mi na zábavě také moc nepřidalo. Malé děti budou asi nadšené, ale to už je diagnóza malých dětí. My, co už jsme odrostli, se tentokrát zase tolik nebavíme... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hotel for Dogs mi připomněl moje dětství, kdy jsem filmy s obdobnou tématikou vyloženě hltal. Hodně udělala i hudba, která se v hodně podobných variacích ve filmech tohoto typu vyskytuje. Scénáristicky je to sice trošku pitomé, ale musím říct, že jsem se u filmu skvěle bavil. Psíci jsou neskutečně roztomilí, stejně tak Emma Roberts - kvůli které, co si budem povídat, jsem si film pustil. Ostatní mladí herci hrají obstojně, konec byl povedený a snad až samotný závěr byl až moc absurdní. Ale to k těmhle filmům asi patří. Skvělá oddychovka, 4*. A pro menší to musí bejt geniální film. ()

Reklama

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem hodnotil pouze 2 hvězdičkami tak si myslím, že tento film je výborným odreagováním od každodenního stereotypu v dnes běžných hektických rodinách, kde na sebe všichni jen řvou. Člověk se uvolní, kouká na vtipné a roztomilé pejsky a na všechno zapomene. Co se týče hereckého obsazení, tak si myslím, že role se dětem náramně povedla, jen by mě zajímalo, kolikrát to zkoušeli a kolikrát je pejsci neposlouchali a podobně (z vlastní zkušenosti vím, že naučit poslušnosti byť jen 1 psa není lehké) Bohužel jako perfektní filmové dílo se to nazvat nedá a pokud tedy hledáte celovečerní film vyberte si raději věci jako Forrest Gump a podobně. ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Potlesk! To byla pěkná pohádka! Ne, nyní vážně. Ten zážitek v rozsáhlem sále kina, v němž ovšem sedělo snad jen deset lidí byl nezapomenutelný... Příště si vážně rozmyslím stokrát předem, který snímek si vyberu ke shlédnutí. Avšak jestli chcete zabít čas a nechat na sebe působit devatesát minut prázdné dialogy a námět, jenž je v pohádkovém průmyslu klišé, já vám v tom bránit nebudu... ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné, príjemné a oddychovo spravené spracovanie. Keď sú v hlavnej úlohe psi prípadne iné zvieratá určite sa snímka nedá výrazne pokaziť. Táto naopak prekvapila. Scény zo psami boli skvelé a vydarené, až mi rozum stál ako bolo možné naučiť ich toľko kúskov a nechať nahovoriť aby to predviedli aj pred kamerou. Príjemne som sa bavil aj námet bol zaujímavý. Emma Roberts prekvapila, vidno že patrí do rodiny Robertsovcov a ešte zrejme nechá o sebe počuť. Čo viac dodať, do kina by som na to zrejme nešiel, ale doma v pohodlíčku je to pekne strávené popoludnie prípadne večer. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Jde o první film studia Nickelodeon, který spolu s ním neprodukuje Paramount Pictures. (Hal_Moore)
  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)
  • V scéne, keď sa Bruce a Andy schovávajú pred lapačmi psov, dvaja lapači pošliapu vankúšik Bone Sweet Bone. Ten zostane špinavý. Keď sa po ten vankúšik neskôr psík vráti, je opäť čistý. (martin1m2)

Reklama

Reklama