Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (278)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Speed of Sound - Chris Bell ,2. Lover - Devendra Banhart ,3. Middle Management - Bishop Allen ,4. Ottoman - Vampire Weekend ,5. Riot Radio - The Dead 60s ,6. Fever - Takka Takka ,7. Xavia - The Submarines ,8. After Hours - We Are Scientists ,9. Our Swords - Band of Horses ,10. Silvery Sleds - Army Navy ,11. Baby You're My Light - Richard Hawley ,12. Very Loud - Shout Out Louds ,13. How To Say Goodbye - Paul Tiernan ,14. Last Words - The Real Tuesday Weld ,15. Nick & Norah's Theme - Mark Mothersbaugh , ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Michael Cera a Kat Dennings jsou jako dvě největší pecky nabušeného soundtracku. Můžete se na jejich oťukávání koukat do nekonečna a stejně se ho nemůžete nabažit. A když vás to přece jen začne trochu unavovat, pořád je tu dostatek vedlejších postav/songů, které nedopustí, abyste chtěli obměnit playlist. 9/10 ()

Reklama

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Film miestami tak strašne príjemný, že som dlho váhal so svojím hodnotením, ale 4 sú akurát :-) Plusom tohoto filmu je, že nejde o nijaku blaznivú magorinu, ale pohodový, správne vtipný, milý a najmä uveritelný príbeh. Dve hlavné postavy sú od začiatku sympatické, vedľajšie (prečo zase tí teplí, prečo? dnes snáď v každom druhom novom filme) len niektoré. Sranda tá žuvačka :-) A soundtrack tak dobrý, ako málokde. V tomto filme snáď zaznelo sto pesničiek :-)) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Trošičku jiná teenagerovská romantika než jakou Hollywood běžně produkuje. Ačkoli zápletka není v ničem převratně nová ani originální, stojí film za pozornost právě pro svou odlišnou atmosféru. Pro mě osobně ale pouze silné tři hvězdy, protože přes zmíněné klady, které ve filmu vidím (a opravdu pěkně natočený závěr), mě nakonec Nick a Norah nikterak výrazně nezasáhli. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Celkem neobvyklá noční story z New Yorku o putování za oblíbenou kapelou, ale především za láskou.. Milá podívaná s příjemnou hudbou, kterou ale kazí dva lidé: Postava rozcapené Caroline a looser Michael Cera, který umí všehovšudy asi tak dva výrazy a hrát jeden typ postav. A pravděpodobně to ani nehraje.. Každopádně to jakž takž vyvážila Kat Dennings, kterou začínám mít opravdu ráda. Škoda utahaného tempa, jinak bych dala i 4*. Mimochodem krásný název, škoda že to s překladem Češi zase pokazili. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)
  • Autoři knižní předlohy (Rachel Cohn and David Levithan) se ve filmu objeví v záběru v restauraci Veselka. (HellFire)
  • Skupina 'Where's Fluffy?', jejíž utajený koncert hledají Nick a Norah v New Yorku, ve skutečnosti neexistuje. (FilmFan24)

Související novinky

Reklama

Reklama