Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

tom88 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také príšerné ako sa opisuje, ale každopádne by som sa s týmto filmom nevyťahoval. Zo začiatku sa film niesol priemernou cestou, aj keď v každej minúte je vidieť, že je to béčko. Od polovice začala kvalita klesať a ku záveru som už stratil záujem o film. Nevadilo ani, že je to celé lacné, ale nemalo to šťavu ani nápad. Tuctovka, ktorej je možno lepšie sa vyhnúť. Krátka stopáž, ale celkom nuda. 41% ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

To se fakt nedá. Ve snaze maximálně šokovat americké publikum se tady stahuje zaživa z kůže, nebo skalpuje, podřezává. Nemá to šťávu, nadsázku, atmosféru - nic. V závěru navíc dochází k vysvětlení již stokrát řečeného a stokrát předvídaného, no prostě slátanina nehorázná. Jablko padlo daleko od stromu Romere. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

Debilně natočená hromada klišé. Romerův syn zklamal téměř ve všem. Vcelku zajímavý je jen výběr záporáků (zajímavý, ale ne dobrý). Pointa mohla přijít překvapivá možná jen těm co v životě neviděli ani jeden horor. A proto mi přišlo fakt vtipný, že do filmu byla zapracovaná jako by mělo jít o něco strašně šokujícího. Jedna hodně malá a špinavá hvězda... ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

A zase mnohokrát omleté schéma. Partička mladých někam jede, cestou se zdrží na místě kde vůbec nechtěli a co čert nechtěl, zrovna je tu také podivínská rodinka toužící po jejich krvi. A to se první krvavější scény dočkáte až v polovině filmu. Já se ptám - kolikrát tohle ještě budou filmaři recyklovat bez sebemenšího nového nápadu ? Pro mě téměř ztráta času. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zvláštní je, že když zavadím o film, pod kterým je podepsané jméno "ROMERO", je vždy slibováno, jak je ten film skvělý, brutální a originální - s atmosférou, která Vás doslova "pohltí". A já se ptám: "Proč pořád divákům lžou?" Vždy jak myška jsem se nechal zlákat na kousek sýra - ale místo toho, aby to byl hermelín, byla to jen rozplzlá želetava. Od teď to vzdávám, jsem poučen, již nenaletím. Úvodní řeč k filmu je velmi neadekvátní - navíc diváka (mě) naladí opravdu hodně, ale film samotný zklame - nepřekvapí, nešokuje, nevtáhne do děje - nic z toho, co je slibováno. Ve výsledku je tedy akorát kontraproduktivní. Vím, že spojení "Ch. Norris" + film je naprostá katastrofa. Teď už taky vím, že spojení "Romero" + režie je zkrátka jen průměr, ne-li pod - nic extra - jak je vždy mylně vyhlašováno. Navíc tento film krásně potvrzuje rčení: "Jaký otec, takový syn!" ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama