Reklama

Reklama

V zajetí minulosti

Trailer

Obsahy(1)

Anglický voják Charles Rainer (Ronald Colman) trpí po válečném zranění ztrátou paměti. Vše se zlepší, když se ožení s atraktivní tanečnicí Paulou (Greer Garson). Pak dojde ovšem k autonehodě a v šoku ztratí opět paměť, tentokrát na svůj život s Paulou. (MacGuffin)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Flego 

všechny recenze uživatele

Amnéziu sme už videli v mnohých filmoch, tento prípad je však hodný diváckeho záujmu. U nás málo známy Ronald Colman trpí stratou pamati po vojnovom zranení v I. svetovej vojne a jeho osudovým šťastím sa stane stretnutie s tanečnicou Paulou ( výborná Greer Garson ). Výnimočným na snímke je spracovanie, jeho atmosféra a samozrejme všadeprítomná romantika. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad prečo tak veľmi milujem staré filmy. Strašne rada totiž nachádzam neznáme či dávno zabudnuté klenoty. Random Harvest je pekný príbeh o pravej láske. Ronald Corman hrá krásne dojemne vojaka trpiaceho amnéziou, ktorý po vojne stretáva Paulu(výborná Greer Garson). Tá sa ho ujíma, zamiluje sa a pomôže mu začať nový život. Po nehode v Liverpoole sa mu však náhle vracajú spomienky na minulý život pred vojnou a posledné tri roky sú preč...Veľmi dojemný film, po ktorom vám ostane na duši ten neuveriteľne krásny a príjemný pocit. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Pôvabná hrdzovláska (neviem, či to nie je oxymoron) Greer Garsonová hviezdi v príbehu o amnézii vojaka, ktorý sa snaží vrátiť do života. Príbeh je to v podstate pekný, téma amnézie v danej dobe ešte neokukaná, len ten telenovelovský záver, v ktorom sa čaká len na to, kedy sa chlapík rozpamätá, bol zbytočne naťahovaný ako guma v trenkách. Ale Greer predvádza výborný výkon, všetka česť. ()

Houdini

všechny recenze uživatele

Oscar 7 nominací: Nejlepší film, Režie, Herec HR - Ronald Colman, Herečka VR - Susan Peters, Výprava ČB, Hudba, Scénář ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si pustila prakticky náhodou .. a nikdy nebudu litovat ,-) Krásný romantický film, při kterém jsem celé dvě hodiny nespustila oči z obrazovky ...Pěkně natočené, atmosférické, a na konci i pěkně napínavé ..Oba hlavní představitelé úžasní, dokonale k sobě pasovali ...Ronald Colman hrál tu amnézii prostě perfektně a Garsonové to náramně slušelo ..Třeba zmínit i mladičkou Susan Peters ... Za tohle měly být Oscary ,-)) PS: Přečetla jsem si i knížku od Jamese Hiltona a musím říct, že jsem ráda, že jsem jí nečetla jako první ...Ve filmu je zachovaná jen hlavní linie, jinak se to docela liší a přišlo mi to spíše jako detektivka .. ale určitě doporučuju !!! Napínavější než film, který je laděný hodně do romantiky ... ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama