Reklama

Reklama

Helga - Vom Werden des menschlichen Lebens

  • Slovensko Helga
všechny plakáty
Západní Německo, 1967, 77 min

Obsahy(1)

Západoněmecký film o tom, co se musí stát, než spatříme světlo světa. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

piglit 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle výchovné dílko si pamatuju, protože nás na to vyhnali ze školy. Šlo o klasickou německou volnomyšlenkářskou školu s propagací rozumného sexu, doporučovali, aby rodiče chodili před dětmi nazí, a na závěr jako bombónek byl naživo nasnímaný porod. Uznejte, že na téměř nedotčenou mysl puberťáka to muselo zanechat obrovský dojem... ()

trollfjord 

všechny recenze uživatele

V osme tride se rozdelili chlapci a divky a holky sly do kina a my domu. Vecer jsem potkal spoluzacku a ptal se co davali. Ona na mne jen takove hihihi a hahaha. Druhy den sly domu holky a my do kina.. No vazeni, co vam budu povidat to byly vlhke sny. Ja se ale pak ve skole pani ucitelky ptal, proc nas rozdelovali a ona rekla ze to bylo z rozhodnuti skolniho inspektora. Pry by nebylo vhodne aby tento film sledovali kluci a holky pohromade. Ale zazitek to byl. ()

bilder 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na to docela živě. Ten porod mě na dlouho poznamenal. Dneska by to bylo k smíchu, ale tenkrát člověk v kině takové věci neviděl. Byla jsem na tom s klukem, myslel to dobře, ale výběr filmu nevychytal. ()

Reklama

Reklama