Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výpravná pohádka natočená podle předlohy Boženy Němcové "Neohrožený Mikeš". Dobro se zlem se opět nemilosrdně utkají v těžkém zápasu a tři hlavní hrdinové budou muset ujít dlouhou a vysilující cestu, na které nelze udělat krok zpátky a která nekompromisně prověří jejich síly i povahy. Zlá sudba pronesená úkladnou Jezabel (L. Štěpánková) totiž sužuje život králi (P. Rímský) i jeho synu Janovi (J. Potměšil), následníku trůnu. A do hry vstupuje i Brat (T. Polák), Janův vrstevník, který o jeho trůn usiluje. Trpí celé království, ze kterého tajemná síla odnesla princeznu Jasnu (B. Kohoutová) a uvrhla ji do podzemí hory zvané Ďáblův jícen. Až bude Jasně sedmnáct, měla by se vdát, ale zatím jí v kamenné říši čas neutíká a její otec marně obětuje svoje zdraví i životy poddaných za její vysvobození. Jenže tři dobrá srdce jsou někdy více než celé houfy malověrných… (Česká televize)

(více)

Recenze (78)

xylofonka odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs, jedna z nejhorších pohádek, jaké jsem kdy absolvovala. Emancipace vozíčkářů je sice chválihodná nicméně mi uniká, proč...? Proč?? Proč???!!!!! P.S.: Obdivuji pana Potměšila, že vůbec do něčeho takového šel. Málokdo má totiž potenciál vydolovat takový škvár z bahna, s trochou lítosti říkám, že jej nemá ani on. P.P.S.: Všiml si někdo kostýmů? Jsem ochotná odpustit malé prohřešky, ale co proboha bylo tohle za maglajz? A princezniny boty to dorazily... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kristovo levé varle, to byla zas amatérská srajda! Samým úžasem z tohoto veledíla jsem zapomněla oškrábat správný počet brambor a měli jsme fakt hubený oběd. Překousla bych gulášovitý příběh, slaboučké rádobyherecké výkony i úsměvné efekty, ovšem dialogy byly prostě čirou esencí debility - to si druhou hvězdičku nezaslouží, kdybych zavřela obě oči, srolovala uši a jako bonus strčila palec do zadku. 28% ()

Reklama

Natabar odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl být shovívavý - "no, tak se to moc nepovedlo...", jenže jak se mi to rozležívá v hlavě, tak nevidím sebemenší důvod pro shovívavost. Nedostatek fantazie a tvůrčích schopností tvůrci neprojevili jenom očividným vykrádáním motivů z Pána prstenů (čímž nechci v žádném případě ani naznačit, že by na nich ukáplo i něco z geniality zmiňovaného příběhu), ale zejména naprosto chabým dějem a TRAPNÝMI dialogy (taková koncentrace nebetyčných nesmyslů padajících z úst herců se jen tak nevidí). Vynikající případ studijního materiálu nesoucího název "Jak se nemá točit film" či "Jak napsat scénář, podle něhož by nikdy film natočen být neměl". (O hereckých výkonech ani nemluvím.) ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Natočit filmovou pohádku, to chce doopravdy kumšt. Tato s názvem Tři srdce je hodně nepovedená. Herci svoje role spíše jen odříkávali a vypadali jako druhořadí ochotníci. Správné české pohádce nesmí chybět vtip. Zde jsem jej postrádal. Pohádka se řadí mezi díla, kdy tvůrci lacino přišli ke svým penězům. Vydržel jsem se na ní koukat, ale napodruhé se ji vyhnu. Mrzí mne, že něco obdobného je financováno z koncesionářských poplatků, které by mohly býti vynaloženy na mnohem kvalitnější díla. ()

Janek odpad!

všechny recenze uživatele

Něco naprosto příšerného - král na vozíčkovém křesle, naprosto příšerní herci, dementní režie a scénář - to pro nás ČT připravila na první hod vánoční. Strachovy Tři životy mě pouze nudili - ale toto mě definitivně nasralo. Tři srdce nejsou ani amatérským filmem - takto si představuju film, který by zrežíroval a napsal náš soused hasič. 0% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na zámcích Valtice a Jaroslavice, v jeskyních na Turoldu, v Hlavnici a ve Svobodných Heřmanicích. (Cucina_Rc)

Reklama

Reklama