Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po prepustení z televíznej reality šou vyšinutý mladý muž naláka do svojho príbytku skupinu krásnych herečiek pod zámienkou novej šou, ktorú vytvára. Ženy nevedia, že keď prídu o miesto v šou, prídu aj o život. (kekesko)

Recenze (5)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal sem jebku, ale nakonec to nebyl uplnej děs. Šílenec Furlong si dělá vlastní reality show a sem tam to byla docela prdel i když je to uplně stupidní. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Podle coverů to vypadalo na solidní hovno, naštěstí ale tomu tak není. Film má atmosféru jak kdyby to byl první film Eliho Rotha či jiného slavnějšího režiséra, který se pak uchytil. Tady bohužel jak jsem koukal na ČSFD se tvůrci nikam extra neposunuli, což je škoda. Protože film o zhrzeném účastníkovi reality show, co se udělá svojí vlastní, ve které účastníky killuje se povedla. Tenhle film má skvělé tempo, na poměry budgetu dobré herce a prostě celkově je to hrozně fajn budgetovej film co mě bavil po celou stopáž. Bohužel ale naplno hvězd to není, protože to je, jen skvělý béčko bez něčeho navíc. ()

Reklama

Fenk 

všechny recenze uživatele

Soudný den nenastal, a tak se John začal účastnit reality šou, až mu z toho jeblo. Prostě ne...  Eda hraje a mluví, jako by mu bylo pořád 14. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Strašná krávovina a béčko jak vyšitý na kapesníčku Baldwin Brothers či Uweho Bolla, jež skýtá vedle debilně se chovajících zůčatněných pořádnou porci zábavy těm, kteří si při pohledu na unylý ksichty uštěkaných blbek a vylízanejch šampónů z reality show, přejí jejich bolavou smrt a litují jejich zostuzený rodiny. Taková malá vtipná kompenzace s ponaučením, že lézt do televize nepřináší žádnej medík. Chňa chňa ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Herec Edward Furlong /Terminator 2 Judgment day/ patri lkedysi medzi nadejne mlade hviezdy, spolu s  konkurentom Culkinom z Home Alone. lenze pokial Culkin bol prislis slady a zaplietol sa do skandalov s Dzexnom, Furlong  uz za mlada posobil ako chlap - bol drsny, drzy, casto neprijemny. Jo, ked tak som pri sledovani rozmyslal, E. Furlong asi nebude patrit medzi prijemnych ludi. Vo svojom obyvaku asi videl dostatok reality sou, taxa rozhodol ze aj on nieco vytvori. Ten jeho vytvor stal za ... ale sak viete   : 20 % ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama