Reklama

Reklama

Aoki honó

Obsahy(1)

Jediné, co Ryuuichiho Kaizoa zajímá jsou prachy, ženy a hlavně on sám. Jestli si někdo myslí, že ho v tom něco zastaví, tak je na omylu. V Kaizoovi planou modré plameny, on nemá nikdy dost. Ničeho se neštítí k dosažení čehokoliv, co si umane, ať už jde o svádění holek, ponižování nepřátel nebo dokonce opuštění vlastní rodiny. On jde chladnokrevně dál přes mrtvoly. (Tsukikage)

(více)

Recenze (2)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Ryuuichi Kaizo si prošukává cestu k penězům a zářivé budoucnosti skrze klíny bohatých slečinek. Je to prostě bourák, super sportovec, odvážný chlapák a v posteli ďábel. Jenom dobré srdce mu chybí. Ale to přeci na kratičké anime stačí, ne? Vlastně ani ne. Někdo bohužel zapomněl říci autorům, že předlohu je lépe zpracovat tak, že použijete i její konec. * ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Chlapec se nezdá. Přes den vzorný student, který z neznámých důvodů obíhá školu sem a tam. Prý, aby měl dobrou fyzičku. Nikdo nechápe. Ale Ryuuichi je borec, on jediný totiž ví, že fyzičku nemusí vůbec plýtvat k mlácení svých protivníků, nýbrž k uspokojování žen. To stojí za zmínku, té své energie má na rozdávání. A když to umí s ženskýma, tak je s přehledem za vodou. Prachů má tolik, že si je pomalu musí strkat do trenek, aby je mohl kam dát. Rok 1989 asi pro Japonce znamenal nějaké významné období profesionálních nabíječů či co. Ryuuichi funguje jak na baterky, jeden den objede první ženštinu jako silnici, další den druhou jako dálnici. Kdyby se alespoň na konci trochu polepšil, ale on místo toho nadále pokračuje v nabíjení svých obdivovatelek, které zjevně své mozky kdesi ztratily a do hlavy jim byla namísto nich implantována nanejvýš 8GBitová paměťová karta, protože právě těch 8 GBitů vyplýtvají na přitroublých obličejích, které dělají během seance s Mr. Nabíječem a pak se vybijí. Proto pak chtějí, aby je zas dobil. Děj nemá téměř žádný smysl. Ale to ani tak nevadí, je to zvrhlé a spíš než seinen by se to dalo považovat za jeden z prvních výskytů hentaie. Velmi mě to pobavilo, kresba na tehdejší dobu slušná, ale scénář se bohužel jaksi nepovedl. ()

Reklama

Reklama