Reklama

Reklama

Kjó no go no ni

  • Japonsko 今日の5の2 (více)

Obsahy(1)

Toto anime je o každodenním životě žáků 5. stupně základní školy a o jejich dobrodružstvích spojených se změnou z dětí na teenagery. Je hlavně o jejich hrách, vtipech a nedorozuměních, která vznikají z jejich předčasného zaujetí pro osoby opačného pohlaví. Hlavní postavou je Ryota Satou, ale ostatní přátelé jsou v příběhu neméně důležití. (VinnePrime)

(více)

Recenze (3)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Rok 2007 musel být na ecchi komedie velice podprůměrný, pokud vyhrálo toto veskrze nudné dílko hlasování AnimeReactoru o nejlepší fanservis. Jinak hezké OP a ED a hudba, animace ujde. Občas jsem si i křečovitě zasmál a přežil to do konce, i když jsem po dvou dílech na 14 dní zapomněl, že to vlastně „sleduji“. 30 % ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Sató Rjóta ve své třídě zažívá lehce erotické úsměvné příhody. Více toto OVA nenabízí, přesto se jedná o záležitost, která není nijak zvlášť nesnesitelná. Takové veskrze průměrné lehké ecchi - slabší ***. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím moc s tím, že by toto anime bylo podprůměrné. Nabízí si myslím více, než je na první pohled znát. 4 půlhodinové OVA díly jsou nabity krátkými příběhy o trvání kolem pěti minut. Neskrývá se pod nimi žádný hlubší děj. Ale! Co mě na tomto anime tak upoutalo je, že vypovídá o jedenáctiletých dětech prožívající školní dny bez nadsázky, řeší to, na co si vzpomínám já, že jsem řešil, nezajímají se o svět kolem nich, rádi se všichni se všema baví. Je neuvěřitelný relax se na takový život podívat. Opravdu vám vrátí pocit ranných školních let, kdy školy bylo málo, nezajímali jste se o druhé pohlaví, rádi si hráli a bavili se. Toto anime vám nedá nic nového, žádný jiný pohled na svět, neosvítí vás myšlenky jako v Ergo Proxy, NGE, Mushi-shi a dalších takových, zkrátka vás vrátí do let, kdy jste neměli -absolutně- žádné starosti se světem okolo vás a prožívali jste nejhezčí bezstarostné roky svého života. Hudba je nádherná, animace skvělá (žádné chyby jsem nenašel), zábava velice dobrá. Přemýšlel jsem o 4*, ale dávám 4.5*. Možná i 5*. Opravdová odpočinková lahůdka, která se jen tak nikde zase neobjeví. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama