Reklama

Reklama

Strašidelná kmotra

(TV film)
  • Česko Strašidelná kmotra a Jimmyho pomsta (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Veselá taškařice pro všechny generace podle úspěšného komiksu světoznámé autorky dětských knih Jill Thompsonové. Náš příběh sleduje osud malé roztomilé holčičky Hany Marie a jejích povedených přátel. Hanu dostane jeden halloweenský večer na hlídání její nezbedný bratranec Jimmy, kterému se ale vidina takto stráveného Svátku duchů vůbec nezamlouvá. Proto tenhle malý rarášek hned vymýšlí plány jak malou Hanu co nejvíce vystrašit. Vše se mu ale mnohokrát vrátí, když se Haně dostává pomoci od její strašidelné kmotry. To by ovšem dozajista nebyl Jimmy, aby se nepokusil všem řádně pomstít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Komiks jsem četl a tak zvědavost na film byla velká. Nakonec natočit kreslený film podle kreslené předlohy se snad nedá zkazit, co? ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Každý, kto kritizuje kvalitu súčasnej či aj niekdajšej 3D animácie, by si mal najprv pozrieť tento paskvil a potom niečo namietať. Jedna z najhorších 3D animácií a vôbec ju nemôže ospravedľniť ani televízne spracovanie. Postavy nemajú ani len normálne oči, iba akési čierne uhlíky, postavy miestami "plávajú" v priestore a kompozícia scén je ultranepodarená. Totálna nesympatickosť animácie je tak až na druhom mieste. Nízkorozpočtovosť z toho len tak srší. Uletený strašidelno-komediálny príbeh o deťoch, čo sa (ne)boja, je zasa viacmenej nudný a nevytrháva ho ani častý prvoplánový humor, ktorý je mnohokrát aj trápny. ()

Ripley odpad!

všechny recenze uživatele

Á první komentář...a bude stručný.Vím,neměl bych hodnotit,jelikož sem viděl asi 5 minut tohoto filmu,ale animace byla tak děsivá,že se to nedalo vydržet a musel sem tipnout DVD.Nevím zda to byl ůmysl,neschopnost animátorů a nebo jen prostě nebylo dost doláčů na kvalitní animaci,ale i v průměrné 3D hře je kvalitnější animace.Tudíž za animaci-odpad.Děj nemohu posoudit,už z výše zmíněných důvodů. ()

Reklama

Reklama