Reklama

Reklama

Shannon je nedávno rozvedená, svobodná matka žijící v New Yorku, která se snaží sebe a svého pětiletého syna  Trevora uživit tím, že pracuje jako řidič limuzíny. O Štědrý den je na poslední chvíli povolána do práce, i když by volný čas mnohem raději trávila se synem. Má vyzvednout excentrického klienta Freda a odvést ho kamkoliv si bude přát a vzít ho všude po městě, kde bude chtít rozhazovat svoje peníze. Fredova velkorysost přitáhne zájem místního reportéra televizního zpravodajství Petera, který zoufale touží po nějakém příběhu, proto by si rád s Fredem dohodl rozhovor. Nakonec vypluje na povrch, že za maskou excentrického staříka se skrývá mnohem víc, než by se na první pohled mohlo zdát. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (13)

freddy 

všechny recenze uživatele

Další z velkého množství vánočních filmů, tentokrát je v hlavní roli rozvedená matka, která je na Štědrý den povolána do práce jako řidička limuzíny pro bohatého staříka, který rozhazuje po ulicích stodolarovky. Nakonec se z toho vyvine docela zajímavý příběh. Nevím, co více k tomuto filmu říci. Děj mi přijde vcelku originální, ale film vyznívá průměrně, jakož ostatně většina takovýchto vánočních filmů. Ale je to oddechový pohodový film vhodný pro celou rodinu během vánočních svátků k relaxaci po obědě. Dávám tři hvězdičky s konstatováním, že jsem viděl další ze zajímavých vánočních filmů. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn sentimentální snímek. Asi to není film, který si člověk každý vánoce s chutí pustí, ale rozhodně to neurazí. Andrea Roth mi v roli maminky byla kapku nesympatická, nebo prostě jen, dost tvrdá. Ale to asi matky samoživitelky být musí :-) Fajn byl excentrik Fred, i když místy mi přišel spíš vyšinutý. Ale to tam asi taky mělo být. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bláznivé tyto Vánoce určitě nejsou. Je to klasický vánoční příběh a bohužel jeden z mnoha, na který se poměrně snadno zapomene. Je to tím, že existuje plno jiných vánočních filmů, které jsou o hodně lepší a člověk si z nich i něco odnese, i když se může jednat jen o dobrou náladu. Ta je ale kolkrát k nezaplacení. Herci byli celkem sympatičtí, ale příběh byl slaboučký. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, ta jednohvězdičková hodnocení tu nejsou na místě. Nikomu samozřejmě nevnucuju svůj názor, ale k tomuhle filmu se musí přistupovat tak, jak to tady popsali kolegové. Je to vánoční oddychovka, která by v jiném ročním čase úplně ztratila na významu. Takhle ale celkem potěší, třeba jako mě při zdobení stromečku. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama