Reklama

Reklama

Vánoční los

  • Německo Es ist ein Elch entsprungen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do Bertilovej (Raban Bieling) izby nečakane vpadne los. To však nie je všetko: zviera vie rozprávať a dokonca i lietať! Sob o sebe tvrdí, že sa zúčastnil na skúšobnom lete spolu s Mikulášom (Mario Adorf), keď sa nečakane zrútili na zem. Sob sa s Bertilom okamžite skamaráti, no pán domu Pannecke (Jürgen Tarrach) v zvierati vidí v prvom rade loveckú trofej. Už i tak chaotickú situáciu navyše skomplikuje Mikuláš, ktorý sa v dome zrazu objaví a chce svojho soba získať späť. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

juta 

všechny recenze uživatele

Německá pohádka s losem, který spadne střechou do baráku a spřátelí se s místní rodinkou, kteří jsou v nájmu u chlápka, který odmítá jakákoliv zvířata v domě, takže je jasné, že s losem, který je několikanásobně větší než velký pes to jen tak jednoduché nebude. Velmi průměrný příběh, který nemá skoro co nabídnout, jinak až tak špatný to není. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Plana nemecka rozpravka o losovi.. ktory navyse hovori. Pribehy o hovoriacich zvieratkach ma presli uz u ... a viem, Eddie Murphyho. Neviem teraz rychlo, ako sa ta filmova seria volala : 20 % ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš, jaký dar jsem naposled dostala od muže ?? Elektrický vařič vajec !! Ta moje mu totiž připadala málo tvrdá.." ;) ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama