Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímka zachytáva a servíruje nám každodenné životy amerických občanov cez optiku priemyselných kamier, ktorým sa človek žijúci vo veľkomeste v USA nemá šancu vyhnúť. Neveríte? Nech sa páči, take a „Look“! (brutale)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Amíci už neví co by, tak natočí film o šmírování průmyslovými kamerami. Voyeristická čočka sonduje sexualní harašment na pracovišti, spořádaného profesora vs. "nevinnou" studentku, utajované gaye, podezřelý batoh v autobuse, vraždu amerického policisty a další témata, která víří dnešní americkou společností. A protože je to IN, rejžovi se šoupne cena poroty za nejlepší film na filmovém festivalu ve Vegas. Tenhle blud si užijí snad jen hamburgerožrouti a orthodoxní voyeři. Děsná nuda. ()

Essential 

všechny recenze uživatele

Schopnosť zaujať diváka od začiatku až do konca a to iba formou bezpečnostných kamier a ešte z toho vyskladať príbeh, ktorý do seba zapadá.. HODNE ORIGINÁLNY POČIN. 85% ()

Reklama

fisus 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal jen náhodou,ale díky za to.Opravdu mě to bavilo!Sice je to celé sestavené ze záznamů bezpečnostních kamer nebo mobilů,ale dohromady to celkem zajímavě poskládá několik příběhů.Zajímavé dílko!!! ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

To sme naozaj taky supernáročný, že zrútené osudy obyčajných ľudí sú pre nás nuda? Učitel, ktorého prenasleduje "Lolitka" a zvedie ho na parkovisku aby sa vystatovala pred kamošmi je nuda.... ach aj som pozabudla na moment zvratu, učiteľa opustí žena, dostane 10 rokov a svoje dieťa už asi neuvidí.... čo by ste chceli vidieť? Unesú dievčatko, naháňačka na dialnici s helikoptérou, šukačky v sklade.... tak koho to neoslovilo, ten asi nerád sa pozerá na vyvíjajúci sa dej a chorú dušu každého zraňovaného, či vypäté emočné situácie, pre vás je tu pár akcioviek kde film začne lavórom kečupu na obetiach a končí hrdinskou smrťou čestného bojovníka... a nápad všade si sledovaný, Big Brother ťa sleduje je fajn! 65% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama