Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akonáhle jej otec utrpel srdcový záchvat, Mary dočasne odložila svoju exkluzívnu kariéru v New Yorku a vybrala sa domov. Jej domov je však tajné údolie prístupné cez ľadovú jaskyňu a jej otcom nie je nikto iný ako Santa Claus osobne. Teraz totiž celý rodinný biznis visí na Mary, ktorá urobí dojem nielen na škriatkov, ale aj na svojho bývalého priateľa. Keď sa v blízkosti dedinky objaví jej priateľ z NEw Yorku, ktorý by tu okamžite zriadil exkluzívne zimné nákupné mólo, Mary musí zapojiť všeky svoje schopnosti, aby uchránila nielen prísne strážené rodinné tajomstvo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

freddy 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co se tolika uživatelům na téhle záležitosti nelíbilo. Po několika desítkách zhlédnutých vánočních filmů si troufám tvrdit, že poznám i horší filmy s vánoční tématikou, než je tento. Zde se naopak jedná možná i o trochu příjemné překvapení, protože vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem byl připraven na nejhorší. Příběh je sice tak trochu vycucaný z prstu, ale to vůbec nebrání tomu, že pokud přistoupím na scénáristovu myšlenku, tak se budu příjemně bavit a těch 90 minut nebudu vůbec považovat za ztracený čas. Nápad se Santovou dcerou je opravdu zajímavý, příběh dává hlavu i patu a já mu, až na tu trochu patosu, nemám příliš co vytknout. Že si hlavní hrdinka při přetváření Santovy dílny nabije pusu bylo jasné už od začátku a v tomto ohledu nedochází k žádnému překvapení, stejně tak bylo dopředu jasné, jak to dopadne po romantické stránce. Lhal bych tedy, kdybych řekl, že ten příběh není předvídatelný. Ale právě to je na vánočních filmech tak pěkné. Málokterý z nich skončí jinak než happyendem a poučením hlavního hrdiny o tom, že ne ve všem má pravdu. Takže tenhle film není ničím jiným než pohodovým vánočním filmem pro celou rodinu, který možná není skvostem, ale nepatří ani do odpadu. Proto uděluji tři hvězdičky. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když už nám v březnu tak nasněžilo a venku je to jako o vánocích, sáhl jsem do vánočních zásob. No, to jsem si dal. Protivná a nehezká hlavní postava v jalové a neoriginální historce, která se snaží být vtipná humorem tak otřepaným a jedonduchým, že už vůbec není k smíchu. Nic moc jsem nečekal, ale přesto jsem to téměř nedokázal dokoukat a mozek neustále hledal nějakou zástupnou zábavu. Od vánočních televizních filmů toho moc nečekám, stačí trocha příjemné zábavy, vánoční nálady, pohody. Tady nebylo ani jedno. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Jenny je kočka ale to film nezachrání. Zvládnu to, s plnou miskou cukroví na vánoce, ale jinak ruce pryč - 20% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama