Reklama

Reklama

Únik z okovů

všechny plakáty

Obsahy(1)

V nepříliš vzdálené budoucnosti postihla Zemi katastrofa, kterou přežilo jen málo lidí. V novém světě vládne právo silnějšího. Bandy násilníků zotročily většinu. Malá skupinka dívek žije mimo zajetí a jednoho dne se jim podaří osvobodit dvě zajatkyně. Ukazuje se, že Miranda (Eva Aichmajerová) a Friday (Lenka Jelínková) žily jako otrokyně a zažily jen bolest a trýznění. Vysvobození však není konečné a hrdinky se ocitají v nebezpečných pastích i smyslných hrách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten druh filmů, které jsou tak špatné, až jsou zábavné. Je to sice blbé a laciné, ale za ty lepé děvy si "Únik z okovů" alespoň tu jednu usmolenou * zaslouží. I když je fakt, že Evička svého času předváděla s mrkví a gynekologickým zrcadlem mnohem zábavnější kousky :D. ()

Jimmi odpad!

všechny recenze uživatele

Po tunajsich komentaroch som si to chcel pozriet.Zial je to presne taka hovadina ako to tu ludia opisuju. Simandla som predtym nepoznal...tak aspon som o nieco skusenejsi ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

HA HA HA. Tady šlo spíše o to, ukázat co nejvíce obnažených žen, než o nějakou snahu o nějaký lepší děj. Dámy, co drží zbraně jak panny ocas, přestřílí bandu chlápků. Skoro v každé místnosti postel. Několik nelogičností a hlavně lesbické scény. Mám rád Lenku Jelínkovou a za ty některé krásné těla dám hvězdu. Transmorphers a jiné sračky jsou daleko horší :-) 10% ()

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem věděl, že je to sračka ale chtěl jsem vědět jaká sračka. No děsivá! To je tak blbý, že je to až nedefinovatelný. I ta ajchmajorová nebo jak se ta štětka jmenuje, když se svlíkne vypadá antikoncepčně až téměř bromově. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Simandlovi filmy jsou už jen z podstaty věci kraviny, ale na Únik z okovů se v rámci možností koukat dá, když k tomu divák přistupuje s VELIKÝM nadhledem. A v jeho filmech je jedno velké pozitivum a tím je nahá mladá Eva Decastelo, která je prostě boží. ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem se domníval, že je to béčko, ovšem to jsem se šeredně spletl. Pro tuto patlaninu totiž není v abecedě adekvátní písmeno. Ukrutná podivnost s ukrutně podivnými postavami. Akční erotická sci-fi. Jeden z mnoha kousků, které pocházejí z Kanady, ale točí se v Česku s převážně nahými češkami. Nic proti svou fanouškovskou základnu to jistě má - hodnocení 4% mluví za vše. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Klasická Simandlovina od které člověk nemůže čekat víc než očekávatelné. Mihnou se tu známé české tváře, které se míhají i Růžové zahradě, ale na rozdíl od ní si tento film do životopisu radši nedávají ( viz. oficiální stránky E.Špidlové ) , takže jestli se k tomu filmy nehlásej po letech ani herci, tak se musíme přihlásit my kritici a dát za hezký nahatý holky aspoň jednu hvězdu. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Únik z okovů je postapokalyptické erotické béčko, na které se sice hezky dívá, ale je to strašná kravina. Celý je to jen a jen o těch ženských v rajcovních oblečcích. Především o té blonďaté čubce v hlavní roli (Fawnia Mondey), která nosí nádherné upnuté propínací. Rajcovní byla i ta unešená blondýna v těch hnědých propínacích šatech, kterou bohužel moc brzy zabili a pak ta starší milfka v kožených šatech, která kšeftovala se zajatkyněmi. Ten zbytek byly ještě takový mlaďoučký holčičky, což už na začátku dokazují ty oblečky ve stylu školaček. Z nich tak uchází jen Eva Decastelo a zajímavý je pohled na Lenku Jelínkovou, princeznu z JAK SI ZASLOUŽIT PRINCEZNU. Kdyby tam tyhle čubky nebyly, tak by to byla největší kravina, kterou bych vypnul po pár minutách. Ten postapokalyptický svět je úplně něco příšerného, jak je uměle udělaný. Hlavně že v jednom záběru je tam normální česká vesnice s kostelem na kopci... Co se týče samotného oblečení, tak to je také vhodné právě pouze do soft-porna. Všechno je tak krásně čisté a nažehlené, nic roztrhaného a špinavého. [101. hodnocení, 11. komentář, 12%, 528. nejhorší film] ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Nejsem blázen abych to viděl celé ale těch pár scén mi bohatě stačilo, abych si udělat obrázek o tom že kromě krásné nahé Evy Aichmajerové Decastelo a odhalených ňader několika noname hereček je tohle totální amatérský šrot. Přesto věřím, že si to své fanoušky najde. Hvězda za snahu :) ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Kam chceš jít?“ ,,Za svým vlastním osudem.“ Další šťavnatě znějící Simandlovina je zase pěkná kravina! Hodinu a půl sledujeme prkenné modelky, jak se omývají, těží kámen a putují obyčejnou českou krajinou. Náznaky toho, že má jít o sci-fi z budoucnosti jsou stejně amatérské jako herecké výkony. Hudba je kategorií sama pro sebe, prostě hůř to už asi ani nešlo. Nechybí ani Simandlův trademark ve formě scénáře plného osudů, tajemství, světů a dalších abstraktních výplňových slov. Tomuhle je určitě lepší se vyhnout. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Klasické céčko. Asi sto devadesátá variace na Simandlovo oblíbené téma "osvobození otrokyň". V rámci šetření je ve filmu nepřiznaně použito i několik scén z jiného Simandlova filmu Vášeň nevinných. Herecké výkony jsou tak strašné, že nakonec z celého obsazení nejlépe vychází Evička. A je příjemné po čase vidět Lenku Jelínkovou, která se bohužel mimo pohádku Jak si zasloužit princeznu neprosadila. ()

Reklama

Reklama