Reklama

Reklama

Michael Jackson - Odkaz krále popu

všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
2009, 57 min

Hrají:

Michael Jackson

Obsahy(1)

Dokument, který nás provází kariérou fenomenálního umělce - Krále Popu, Michaela Jacksona. V dokumentu jsou zachyceny jak počátky jeho kariéry, tak i nečekaný konec jeho života včetně 20 minut záběrů natočených bezprostředně po jeho smrti. (kubal18)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

V úvodu je připomenuto že jde o umělce, který vydělal nejvíc peněz showbusinesu a zároveň nejvíce zadluženého. Je to podivná osobnost. Hodně mu pomohlo zakoupení hudebních práv na písně Beatles , což je v dokumentu také zmíněno. Jde o takový oslavný medailonek. Není zde to, že Jackson byl silný introvert a posledních 7 let před smrtí žil izolován od lidí a na koncertní turné ho vyhnaly jen obří dluhy. Jeho hudba je velmi kvalitní , ale dnes beznadějně zastaralá. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Odkaz krále, nebo chcete li, odkaz boha. Michael měl své chyby, to popírat nebudu, jak to dělají mnozí jeho fanoušci, ale nesmíme zapomenout na jeho umění. Měl v sobě cítění malého kluka. Dodnes si o něm myslí někteří, že byl pedofil, ale není tomu tak. Měl rád děti, sice více, než je zdrávo, ale to bylo dáno Michaelovou povahou, kterou má málokdo na planetě Zemi. Ach jo, za tři týdny je to rok, co celý svět přišel o tohoto skvělého zpěváka. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Něco podobného jem komentoval u dokumentu "odkaz". To, co se stalo později opravbdu nemůže zakrýt, tek kus jeho života, kdy dělal vše pro své fanoušky. Apropo, Jackson má jedny z nejlepších videoklipů. ()

fastum 

všechny recenze uživatele

Michaela Jacksona mám rád, ale tohle mi přišlo spíše jako shrnutí obecně známých věcí, a to je trochu málo. ()

Lapacka 

všechny recenze uživatele

V tomhle dokumentu je pár zajímavých momentů, ale ohledně vysvětlení fenoménu JM je to málo. Některým tématům se vyhýbá zcela, např. jeho partnerky, jeho děti apod. Je tam taky velice málo informací o jeho kariéře. Pro připomenutí MJ to ale není marné video. Navíc jsem celkem s povděkem přijal nesestříhaný záznam z jeho tiskovky před chystanými koncerty v Londýně. To mě opravdu dostali. This is it: http://www.youtube.com/watch?v=c00CwFA5JNE&playnext=1&videos=7ysQ1HCGF2w ()

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Sice vydáno v levné edici, což ale nutně nemusí znamenat takto příšernou kvalitu obrazu (i u záběrů, který jakožto fanynka dobře znám v kvalitě podstatně lepší), nepovedený titulky okořeněný hrubkama (takže jakž takž zběhlí angličtináři necht' si je raději típnou) a na přebalu chybnej rok narození (ostuda :-(),.. Obsahově, myšlenkově nic novýho ani pro lidi, kteří dění okolo MJ nesledovali, bonusy skoro nedívatelný (roztřesená kamera, která jakoby všude byla pozdě). ()

Reklama

Reklama