Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílenci kolem Johnnyho Knoxvilla jsou tu s dalším počinem nesoucím název Jackass 2.5, kde jako obvykle provádí bláznivé až nechutné kousky. Snímek by mohl nést nzev také "Co se nevešlo do Jackass Number Two". Objevují se zde také rozhovory s "tvůrci". (V-Ray)

Recenze (52)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Je vidět že měli opravdu hodně nepoužitého materiálu. A i když se jedná jen o nepoužité scény ze dvojky a wildboyz, tak je to nářez. Hlavně scéna s fakírem a nechybí tu ani Bamova rodinka. Jediný mínus je možná až příliš mnoho nechutných scének, chtělo by to zase nějaké šílené nápady co byli v jedničce. Jako bungie ve slipech, raketové brusle atd... ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Jsou tu dobrý fórky, aneb co se do humáčské dvojky nevešlo :)) Pokec s tvůrci není špatný, aspoň zjistíme že to nejsou taková hovada jako ve filmu (nebo jsou?). Pro mě lepší než samotná dvojka, ale třeba pití piva z nejdelších nehtů na světě ... no to musela bejt pochoutka, ale aspoň si tech Ind konečně ty nehty umyl :)) a nevim jestli to bylo v tomhle dílu, ale jak hodili jednoho kámoše do auta s kobrou, tak to bych je pak zabil :D a pak mu hodili obyčejnou hadici na záda a on z toho měl málem smrt :))) Nebo včely v uzamčenym autě, hovaďáci prostě! :))) // Viděl jsem v originálním znění. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Někdy až o dvě třídy většinou jen o třídu slabší scénky, které ukazují, že ten kdo u Jackass rozhoduje, co se dostane do hlavního filmu odvádí dobrou práci. Vtipnost klesla a trapnost stoupla, alespoň rozhovory s tvůrci a autory za něco stojí a pomůžou lepší orientaci v pocitech a názorech jednotlivých "wildboys". ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Borci z Jackass si do bonusu nechali pěknou spoustu nechutných a bolestivých skečů, až jsem se někdy divil, že se neobjevili v Jackass 2. Tahle sbírka nechuťáren dokáže zaujmout hned v několika momentech, které opravdu stojí za vidění. Za mě spokojenost, jeden z těch lepších bonusových Jackass filmů. 6/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám Jackass a jejich partičku rád, ale tohle zprznění jde mimo mě. Vím, že 2.5 obsahuje věci, které se do dvojky nevešly, ale dle mého měly zůstat zakopány nebo spíš utopeny na dně Orlíka a vylovit je měli snad už jen nadpřirozené bytosti, aby uviděli, čím se lidé před tisícovkou let bavili. Jediná scéna stojí za to, když na mohutnou gorillu na Toi-Toi hajzlu útočí malými letadélky. To jediné stálo za to, u toho jsem se opravdu smál. Jenže to co přišlo poté, sice má co společného s Jackass a jsou i horší, ale nechutnosti jdou mimo mě. Mám je rád, ale čeho je moc, toho je příliš. Tohle už prostě a jednoduše přehnali. Na druhou stranu jim je to ukradené, ukáží všechno, je to jejich styl a toho se cení. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama