Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sex, drogy a násilí - tohle všechno je součástí práce, když pracujete pro krále rock & rollu. A pokud Vám k tomu všemu je jen 16 let, výuka probíhá přímo praxí, kterou Vám žádná škola nedá. Připravte se na divokou jízdu pravdivým šokujícím příběhem Davida Stanleyho, nevlastního bratra a osobního strážce Elvise Presleyho. Skrze všechny radosti a strasti bouřlivého života po boku "krále" si David sáhne až na úplné dno svých schopností a možností... a přežije je tak tak. (MIDO FILM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Bakemaster 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hudby jsem se na to docela těšil, ale nic to ve mně nezanechalo. Elvis sice vypadá dobře, ale to je doopravdy asi všechno, spíš bych to bral jako teenegerovskou jízdu ze 60.-70. let, protože o samotného Krále tu moc zájem není. Muziky taky moc nečekejte, od Elvise žádnou a jiná, která film doprovází je spíše neznámá, takže slabší průměr 2,5*. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Všichni známe ty parazitující příběhy na celebritách, ale pokusit se s nulovým rozpočtem natočit film o mladistvém bodyguardovi Elvise? No, bylo to zbytečné. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Ako si spackať život na turné s nevlastným bratom v duchu hesla sex & drugs & rock`n rolla. Teraz som si aspoň istý, že Elvis zomrel, lebo ak je pravda v tom, koľko omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov sa vo filme vyskytlo, muselo by to zabiť aj stádo volov z JRD Horná Štubňa. Veľké mínus za absenciu akejkoľvek Kingovej tvorby. Nejaký ten rockarolla song by určite k filmu potešil, ale chápem, že práva sú drahé. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je pro mě velkým zklamáním jakožto fanoška Elvise.Dalo mi celkem práci si tento snímek sehnat a raději bych ho vlastně nikdy sehnat nechtěl.V celém filmu nezazní ani sekunda z Elvisovy tvorby ba ani jednou nezazní v celém filmu oslovení Elvis..pouze boss a nebo king.No hodně špatná licence spíš žádná!Hodně zkreslený a matoucí pohled do Elvisovo soukromí mě také zaskočilo tudíš pokud někdo máte Elvise trochu v srdci tento film si v žádném případě do svého dvd přehrávače nedávejte.....1* dávám puze a jen za celkem vydařenou tak 40% podobu Elvise a za odvahu Toma Sizemore do tohoto filmu vůbec jít.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Pracovní název filmu byl Raised on Rock podle písně Elvise Presleyho z roku 1970. (Terva)
  • Roli Elvise Presleyho měl hrát původně William Baldwin. Roli nakonec získal Peter Dobson. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Kalifornia ve městě Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama