Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hororový thriller amerického režiséra Jamieho Dixona se odehrává na třech místech současného světa. V Afghánistánu se speciální jednotky snaží zmocnit fanatického teroristy Fazula, který uprchl do labyrintu zdejších podzemních jeskyní. Když tam vojáci proniknou, střetnou se s nečekanou překážkou - s uměle zmutovanými netopýry, kteří útočí na lidi a požírají jejich maso. V Rusku se odehrává mise, jejímž cílem je vystopovat a dopadnout dr. Walshe, fanatického specialistu na zbraně, který se ukrývá v čečenských lesích. Elitní jednotka vojáků pročesává neschůdný porost, ale nalezne nepřítele, s nímž není připravena bojovat - zmutované netopýry, kteří hodují na lidské krvi a mase. A na rutinní akci v Iráku objeví oddíly námořních sil počítač, který určuje místo pobytu jistého speciality na zbraně dr. Walshe. Tým Delta dostane rozkaz najít doktora i jeho laboratoř dřív než Rusové. To, co objeví, je doktorova nejnovější zbraň - krvelační masožraví netopýři, které Walsh používá při svých hrůzných experimentech k testování na lidech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Asi tak špatné, jak bychom od sequelu béčkové blbosti, navíc s armádní jednotkou v hlavní roli, čekali. Postavy nejsou jakkoli zajímavé (jaké překvapení...), jejich boj proti digitálním přerostlým netopýrům (+ nepřátelským vojákům) tak nechává diváka lhostejným, několikrát jsem dokonce nepostřehnul, že ta a ta osoba již zemřela. Příběh a jeho vyústění jsou tak neoriginální, jak jen mohou být, nechápu, že někoho baví natáčet už tisíckrát viděné schéma znova a znova. Můžu jen děkovat za krátkou stopáž, trvat film o 10 minut déle, přiblížilo by se mé utrpení z něj nebezpečně blízko k odpadu. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Aj ty kráso a toto bylo jako co. Se zviřecimi horory nemám absolutně žádný problém jako někteří, kteří je házejí rovnou do odpadu, ale tohle byla vážně síla. Vždyť ono to vážně nemělo nic na co se dalo koukat, efekty, postavy, i ti netopýři stáli za starou bačkoru no a když to nemá ani žádnou pořádnou akci tak to už je vážně na pováženou. No jedna hvězda s obouma odřenýma ušima a rozhodně nedoporučuju. ()

Reklama

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

Stručne a jasne ....ODPAD!!! Kto neverí...nech sa páči. Okúste na vlastné oči túto trapnú nudu. Švihnutý vedec akýmsi zázrakom dokáže ovládať netopiere, ktoré sa totálne trápne a nezáživne vyšantia na kadekom a kadečom. V tomto blude sú to väčšinou dement-vojaci ...čečenci a amíci. V terajšej dobe počítačových efektov je toto proste úplný stredovek ......NEPODAROK ()

Laca1313 

všechny recenze uživatele

No nebyl to žádný zázrak,ale v porovnání s filmy,kterým jsem dal odpad, si tento tu jednu hvězdičku rozhodně zaslouží. Protože popravdě řečeno tady byla asi nejlepší speciální jednotka,kterou jsem v takovýchto filmech v poslední době viděl. Akorát by mě zajímalo, kde je ta Afghánská část filmu,protože jsem ji nikde neviděl.Sice jsem to nesledoval dost pečlivě (koukal jsem na to pozdě v noci),ale zas si myslím,že bych ji nepřehlédl. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Netopýři ve dne? Rozhodně jeden z nejhorších snímků a krvelačných netopýrech, kteří jsou upraveni, jak jinak, pro válečné účely. Není divu, že o doktora Walshe, co s nimi dělá experimenty, stojí jak Američané, tak i Rusové. On pracuje pro Čečence, tudíž je v tom tak trochu guláš. Televizní vizuál, minimální kompars a kromě netopýrů jsou mizernými pixely vytvořeny vrtulníky, ba i les z ptačí perspektivy. Zkrátka vše je laciné, papundeklové, část netopýrů odporně gumová a o nějakých hereckých výkonech se nedá mluvit vůbec. Snad jen ty mrtvoly ohlodané netopýry a přepadení podzemního bunkru s laboratoří je za jednu ušmudlanou malinkou hvězdičku, kterou vyměňuji za odpad, jenž jsem tomu kdysi dal....leč nikdy více. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama