Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

The_God 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého jsem čekal mnohem víc. Akceptuji, že je to béčko, ale dodnes nevím, jestli je to drama, akční nebo co. Od každého druhu si bere něco, ale nikdy nic nedotáhne do konce. Po zhlédnutí jsem měl pocit zbytečně stráveného času, během kterého jsem se mohl víc bavit. Například škrábáním brambor. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak já tomu mohl dát tři hvězdy...asi jsem nebyl při smyslech, nebo jsem si při hodnocení tehdy popletl hvězdy. Každopádně po druhém pokoukání se na tento film mohu říci, že Gabriel se mstí maximálně tak nám, nebohým divákům, kteří museli trpět a koukat na tuto blbost 100 minut. 80% filmu vidíte jen hlavy herců, které vedou dialogy a zbylých 20% vidíte tmu nebo supr čupr souboje jako ze školní besídky. Andělé a padlí andělé jsou skvěle namaskovaní (mají čočky) a pár padouchů potřeli maskéři křídou a oholili jim škeble....bože za co...jedna hvězda za hezkou herečku. PS : Už vím čím to je, že jsem prve hodnotil mírně...poprvé to byl 27. horor týdenního maratonu, tak už jsem určitě nebyl při smyslech :-D ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jenom chviličku to vypadalo, že by to mohlo být zajímavé i trochu originální. Než přišly levné lokace, levné kostýmy a levné kontaktní čočky. A naprosto laciné dialogy a podprůměrné herecké výkony. Přitom jsou ve scénáři prvky, které by z toho mohly udělat něco zajímavého. (Jinak jsem netušil, že andělé v nebi nemají nic jiného na práci, než se učit kung-fu a nakopávat prdel těm padlým na Zemi.) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

O filme som predtým nepočul, ale podľa názvu som to tipoval na jednu z tých zabudnuteľných lacných záležitostí čo sa snažia dať klasickým témam moderný šmrnc pomocou nepríliš presvedčivých digitálnych efektov a odporných farebných filtrov. A nečuduj sa svete, ono to tak aj bolo. Ale zasa treba povedať že samotný námet nie je zlý, hneď na úvod sa mi páčilo ako Archanjel Gabriel letí psychedelickým vesmírnym priestorom a nakoniec dopadne na zem. Tá je pod nadvládou tmy, všetci anjeli na misii podľahli depresii, v lepšom prípade vedú vývarovňu pre bezdomovcov, v horšom sa z nich stali feťáci a ochlastovia bez ilúzií. To je fajn, akurát nikto z tvorcov netušil čo s tým, respektíve ich vízie nepresiahli rámec nekonečného a nekonečne stupídneho drístania o povahe sveta-dobra-zla-poslania a občasných slabomyseľných akčných scén, ktoré by tak strašne chceli byť cool, až sú úplne smiešne. Anjeli sa dokážu zrýchlene pohybovať, takže ich súboje potom vyzerajú často ako keby ich choreografiu robil Charlie Chaplin začiatkom storočia. Už len chýbalo aby po sebe začali hádzať torty. Úplne najviac ma dostalo keď Gabriel vystrelil ranu z brokovnice a potom rýchloposuvom prebehol okolo spomalene letiacich brokov k démonovi ktorý držal rukojemníčku a vytrhol mu ju, takže ranu schytal špatoš. To bolo tak úžasne imbecilné, že som musel vstať z kresla a tlieskať. Inak, démoni boli tiež smiešny a hlavne ten hlavný, ktorý zrejme súčasne vedľa točil reklamu na nejaký brutálne vymakaný šampón s tým svojim impozantne nalešteným három. Nuž, dopozeral som to a ani zosnulý Spartakus Andy Whitfield v hlavnej role ma nepresvedčil že archanjel Gabriel s dvoma búchačkami v dlhom plášti nie je proste sprostosť. Ústredný nápad zaujímavý, avšak spracovanie naozaj veľmi, veľmi, nekonečne veľmi zlééé. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tomu kdo tohle vymyslel, bych to povinně pouštěl stále dokolečka až by zblbnul. Dlouho by to netrvalo. Samé kecy a kecy a když konečně dojde k akci, která už mne mimochodem nezajímala, je to ve tmě a sem tam něco blikne. Naštěstí jsem na tuto krávovinu koukal jen jedním okem a to už po deseti minutách a dělal si svoje. Jediné co ve filmu snad stálo za to, byla atmosféra, zapříčiněná nedostatkem osvětlovačů :-)) Přesto všechno je tam hezká hudba. Jenže to na nějaké vyšší hodnocení nestačí. 201303319000/10554/10816 ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama