Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cassie se přestěhovala se svou rodinou do nového města a musí tak nastoupit na novou školu. Schází ji staří kamarádi a ještě musí bojovat proti Priscille a jejím kamarádkám, která se stává královnou plesu. Cassie je gotička a tak pro ní není jednoduché zapadnout mezi všechny ty konformní jedince na střední škole. Mladší bratr Cassie - Max je takříkajíc strašpytel a Cassie toho ráda využívá. Líbí se jí strašit lidi a ráda čte horory. V zastrčeném obchůdku, při cestě do knihovny, narazí na zajímavé předměty a také na prodavače, který je podivín. Ten jí prodá knihu s názvem „The Evil Thing“, která má na úvodní stránce silným písmem napsáno nečíst nahlas. Blížící se Halloween umocňuje atmosféru. Cassie se líbí Sean, klučina s hezkou tvářičkou a nějakým málem informací v hlavě. Při Halloweenské noci odchází rodiče Cassie a Maxe na večírek a jelikož Max je přeci jen ještě malé dítě, chce přečíst pohádku na dobrou noc a natolik dotírá na Casiie, která mu nakonec přečte knihu The Evil Thing... (mona.sax)

(více)

Recenze (25)

Scenixia 

všechny recenze uživatele

Rodina se přestěhuje do nového města a hlavní náctiletá hrdinka Cassie vášnivě ráda straší svého otravného bratra. Přijde Halloween a Cassie si v zapadlém obchůdku koupí knihu. Jde o Knihu zla od úžasného prodavače, kterého hraje Tobin Bell (znáte ze Saw). V knize je na první stránce varování: NEČÍST NAHLAS. A však Cassie tak ráda straší svého ukňouraného malého bratra, že se rozhodne mu z knihy něco přečíst... A pak to všechno začíná... Být tak o 15 let mladší, tak dávám 5 hvězd. Film se mi líbil, dávám hvězdy 3. Jen asi jediná věc, kterou jsem ve filmu nepobrala : Jak sakra dokáže puberťák z kýty masa rukama vyždímat litr krve? :-D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaký oddechový horor zacílený především na teenagery, kde asi moc krve a mrtvol nebude (co jiného taky čekat, když to v TV běží kolem deváté ráno) a skutečně jsem se v tomto případě nezmýlil, je to takový slabý odvar hororu, ale zase na druhou stranu musím tomuhle filmu přiznat k dobru, že mě dokázal maximálně zaujmout a že má perfektně vybudovanou atmosféru, i když v devět ráno když do bytu pere slunce a venku není ani mráček jsem si tu atmosféru halloweenské noci mohl těžko užít. Ale samozřejmě já jsem si tenhle vysílací čas vybral, tak tohle těžko mohu filmu vyčítat, tady je z mého pohledu směrodatné, že film má super atmosféru, perfektně vybrané lokace a nabízí i trochu toho tajemna, které představuje podivný muž z obchodu s halloweenskýma potřebama. Když si k tomu přiřadíte, že většina filmu se odehrává během halloweenské noci a do toho si zařadíte pár hezkých teenagerů a jednu nestvůru povolanou z temnot, tak vám z toho vyleze docela solidní béčkový teenage horor bez mrtvol a krve. Co mě ale překvapilo, to byla Emily Osment v hlavní roli nalíčená a upravená v emo stylu (nebo to byl styl gothic, v tomhle se fakt nevyznám), kterou znám jen jako nejlepší kamarádku Hanny Montany ze stejnojmenného seriálu. Tady ale dokázala, že i ona sama dokáže utáhnout film tak, aby nezačal nudit. Potěšil i Cody Linley, kterého taktéž znám ze seriálu Hannah Montana a který taktéž nehrál nikterak špatně. Celkově vzato tenhle film ujde, pokud od něj toho příliš nečekáte, kdo chce horor se vší jeho podstatou, tak ten asi bude hodně zklamán. Já jsem si tenhle film docela užil a stačí to na solidní tři hvězdy. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohohle nečekal a nic nedostal, na film jsem musel koukat a dokoukat. Nicméně necítím ztártu času ale nedostal jsem ani nic k zapamatování. Docela mile mě ale překvapila hodně kvalitní maska příšery která byla fakt parádní a uměla cenit solidně zuby. Nicméně ostatní věci byly spíše špatné až od herců až po všechno ostatní. Hlavní malej prcek byl k nesnesení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emo puberťáčka Cassie objaví horrorový obchod zastrčený v odľahlej uličke. Kúpi si tam za päť dolárov záhadnú knihu zla. Je upozornená na to, aby z nej nikdy nečítala nahlas. Cessie však toto pravidlo poruší, keď z nej začne predčítať svojmu mladšiemu bratovi Maxovi. To má za následok, že ich začne prenasledovať slizký zubatý netvor. Film "Hodina duchov" patrí do kategórie, ktorú som si označil ako kinder horror. Je tam istá dávka napätia, nejaké to nadprirodzeno a i náznak horrorových prvkov. Všetko je to namixované v takej miere, aby to bolo znesiteľné pre detského diváka. Kinder horror. ** ()

HouseFan 

všechny recenze uživatele

I když tento film zřejmě nepatří mezi dobré americké horory ( ani pohádky =D ), dal se tento snímek shlédnout.A i přesto,že je mé hodnocení pouhé 3* tek ve mě tento film zanechal něco neurčitého, a proto by jsem ho neřadil mezi podprůměráky.Spíše by jsem ho přiřadil ke slabšímu průměru, ale i tak se mi tento Vetřelcem inspirovaný film líbil. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama