Reklama

Reklama

Are You Scared

všechny plakáty
USA, 2006, 79 min

Obsahy(1)

Šest lidí, tři holky - Kelly, Cherie a Laura, tři kluci - Brandon, Jason a Dylan se proberou na neznámém hrůzném místě. Vůbec netuší, co se stalo, jak se najednou ze svých teplých domovů dostali sem. Tohle místo jim nahání opravdu strach. Všude jsou kamery, vypadá to, že je pozoruje nějaký zvrhlík. Jenže jak se za chvíli dozví, tohle vše je reality show s názvem "Bojíš se", do které se všichni před několika měsíci přihlásili. Je to docela neobvyklé takto začít reality show, ale jelikož název odpovídá jejích pocitům nyní, tak tomu skoro všichni uvěří, jenže tohle s reality show nemá nic společného. Jde tu totiž o boj na život a na smrt a na konci nečeká žádná tučná odměna v podobě balíku peněz, ale jen krutá smrt... (Ssimca)

(více)

Recenze (9)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, který se snaží svézt na obrovské popularitě série Saw... A v porovnání s touto sérií naprosto brutálním způsobem prohrává... Co si budeme namlouvat, atmosféra žádná, napětí taky ne, děj předvídatelný v každé sekundě a o "hercích" se nebudu radši ani vyjadřovat... Prostě odpad jak vyšitý... Are You Scared? Ano.. Já se bojím, že jednou najdu odvahu a podívám se na další díl... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem obsteojnej obšleh Saw. Já Saw nepovažuju za nějaký extra dílo a to nemluvím o pokračováních. Tohle je sice o dost levnější ale do půlky mě to bavilo pak se to bohužel změnilo v neuvěřitelnou nudu. Gore a krev je obstojný a některý scény byly fakt parádní. Příběh vůbec neřeším co od toho čekat? Průměrná zábava ale do dvojky asi nejdu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Bych to story možná i vzal, protože by to byl další z těch zaměnitelných hororů s úchylákem, co by chtěl půlit lidi, a zde by byli příběhově mnohem horší paskvily, bohužel režisér tohoto je looser, kterému se nepodařilo vytvořit nějakou atmosféru, prostředí je umělé, herci nemožní, prostě takový akční Rodiný pouta ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Are You Scared?“ je skutečně jen variací na „Saw“ a nic jiného. Navíc variací špatnou, bez nápadu, kde si tvůrci mysleli, že jen pár hnusných scén bude stačit k tomu, aby film fungoval, jenže „Saw“ mělo ještě výhodu chytrého scénáře a postav, které nebyly vůbec špatné, i když ne vždy příjemné. „Are You Scared?“ nic z toho nemá, a tak snadno zapadá do zapomnění. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Are You Scared je kopírkou Saw natolik věrnou, jak jen to bylo v silách autorů tohoto mockbusteru. Krom postupného popravování postav v komorách smrti je tu i detektivní příběhová linie - která je tedy strašně nudná a naprosto zbytečná (z pohledu tvůrců ale potřebná pro natažení stopáže) a vrcholí stejně jako ("překvapivě") v Saw. Největší slabina filmu vězí v tom, že po první pasti vám bude zcela jedno, koho past zabije jako dalšího. Jednak je to chyba nezajímavých postav a slabých herců, druhak v režisérově neschopnosti vsugerovat divákovi, že to, co provádí sadista není OK. V neposlední řadě Are You Scared selhává díky absenci napětí. Po většinu stopáže film nudí a když ani nemá žádný vlastní materiál, pak nemá cenu ani na chvíli uvažovat o jeho zhlédnutí. Jediný smysl jeho sehnání bych viděl v tom, že jste absolutně přesvědčeni o tom, že vás takový koncept (koncept Pevnosti Boyard) bude bavit, aniž by vám záleželo na výsledné kvalitě. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Ať se na tohle podívá každý, kdo nadává, jaká je Saw kravina. Po všech stránkách špatné a amatérské - od odpudivé digitální kamery, přes herecké výkony (i když je pravda, že scénář jim nedal šanci) až po trapné digitální triky. Ze začátku to vypadá na regulérní parodii - holka má obojek co svítí jako by ho koupila u kolotočů a má se projít asi dva metry po vrstvičce skla, která 1) by jí nic neudělala, 2) bylo by ještě rychlejší to sklo prostě odhrnout. Jinak z pastí se tu často nedá dostat, nebo jsou naopak tak debilně vymyšlené, že by na ně alespoň trochu uvažující člověk jednoduše vyzrál, aniž by si ublížil (ale je pravda, že to se nejednou stalo i v pozdějších Saw). Není ani vysvětleno z jakého důvodu jsou do nich lidé uvrženi. Detektivní zápletka je úplně zbytečná. Jednu hvězdičku dávám za to, že se u tohoto filmu dá praktricky od začátku do konce smát (ï když tak od půlky to začne být pekelná nuda). Ale dvojku si dám, doufám, že se tam Tony Todd objeví déle než 10 vteřin. ()

Teardown odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně nudné, absolutně bez napětí, nulová atmosféra a samej neherec. Tragédie! Doporučuji...se tomu velkým obloukem vyhnout. ()

Jaromír odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidět špatně podomácku udělané Saw natočené v garáži :) (prostředí odfláklé, špatní herci, trapný záporák, srandovní hudba) ? Já tedy ne, jsem viděl prvních pět minut, které mi naprosto stačily a pak už jsem jen přeskakoval :), tohle je čistý odpad. Ruce pryč, a podívejte se na Saw který nemá chybu. ()

Reklama

Reklama