Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americko-mexická komedie vypráví o mladém obchodníkovi z Orange County, jehož život změní jediná noc, v níž zažije sérii neuvěřitelných setkání se starousedlíky z Mexico City. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Když bude vhodná nálada, tak se to dá. Sice účast známějších herců je jen malá, vybrat lepší Mexičany asi ani nelze. Já jsem film viděl v dabingu komplet, takže jsem všemu rozuměl. Film má být komedie o jedné bláznivé noci, kdy hlavního hrdinu stíhají gangsteři. Přitom vtipy a gagy tam byly, ale záleží na hercích, kteří je neuměly zahrát. Navíc hrdina z LA potká v Mexico City svého otce, což mi přišlo divný a k tomu se tam vrátí za exotickou tanečnicí místo kariéry. Takže je to asi film o tom, že máte dodržovat 3 pravidla v Mexico City a vybrat si cestu za svým srdcem. Asi ... ()

Reklama

Marty89 

všechny recenze uživatele

No filmu bych možná dal i víc hvězdiček, kdyby se v něm mluvilo trochu míň španělsky (nebo byly aspoň titulky). Když má ale film takových 90% jazykem, kterému vpodstatě nerozumím a jenom 10% dabovaných, tak to prostě není můj šálek čaje. ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně divnej film, kterej ze začátku vypadal jako taková obyčejná komedie, ale později se to omezilo akorát na to, že jeden idiot zmateně pobíhá po ulicích Mexico city a pronásleduje ho několik dalších idiotů, protože se ho snažej zabít. Kromě toho má hlavní idiot občas nějaký flashbacky, který mě neuvěřitelně sraly. Pak jsou tam taky nějaký kurvy, zkorumpovaný policajti a tak podobně. No možná bych i jednu hvězdičku dal, ale film byl natočenej nějak podivně, že některý scény vypadaly jakoby trhaný. Koukat se na to fakt moc nedalo. Ještě je taky možný, že to způsobil třeba technickej problém někde jinde, ale to je mi celkem jedno. Film stojí za hovno tak jako tak. Jinak na imdb má dohromady 5 hlasů. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama