Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do moře vedle španělského pobřeží spadne meteorit. Nikoho ale neohrožuje - vždyť to tvrdí sám ministr. Ve skutečnosti jde o minmozemskou invazi, která má jediný úkol - oplodnit všechny muže a sníst všechny ženy. To ale nikdo netuší, a tak, když se začnou houfně ztácet mladé dívky, nikdo nic netuší. V téže době prchají z věznice dva muži - starý kriminálník a jeho mladý přítel (ve skutečnosti agent protigrogové jednotky). Muži míří za šéfem mafie, aby z něj dostali peníze. To ale netuší, že se z něj díky nákaze stalo podivné monstrum - kombinace zombi, upíra, mutanta a kdoví čeho ještě. On a jeho muži se pustili do svého úkolu - oplodňují muže (je jasné jak asi) , kteří se stávají též miimozemšťany, a jedí ženy. Protože jsou gurmáni, maso si (zaživa) nechávají pomocí podivné zelené páry trochu zamřít, nakonec, zvěřina je nejlepší uleželá. Naši hrdinové se pouštějí do boje, jak ale zabít monstrum, které po prošpikování kulkami ihned ožívá, a uříznutá hlava znovu naroste? A navíc se kolem potloukají uprchlé poloshnilé ženštiny útočící na všechny muže. Při tomto filmu se nebudete bát, ale hodně se budete smát. A pozor-se slovy místního blázna: "Oni přicházejí! Oni přicházejí! Chraňte si řiť!" (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovská bžunda, nenechte si ujít! Tento neuvěřitelný mix splatteru, komedie, horroru, akce a sci-fi se Španělům doopravdy povedl. Paul Naschy v zatraceně ujeté (a bohužel vedlejší) roli ve filmu o dvou uprchlých vězních, kteří se chtějí pomstít obávanému mafiánovi a vytřískat z něj balík peněz. Tlupa mafiánů je však ve skutečnosti banda ufounů, kteří znásilňují muže a žerou ženy, hlavně ve stádiu hniloby a rozpadu... Mucha Sangre si nebere servítky. Tvůrci do něj nacpali spoustů voňavých ingrediencí a promíchali v krvavě zábavné omáčce. TOLIK ROZŘEZANÝCH KONČETIN V JEDNOM ZPOMALENÉM ZÁBĚRU JSTE UŽ DLOUHO NEVIDĚLI! Nemůžu si pomoct, ale dost mi to připomnělo Jacksonův Bad Taste. Tenhle poklad jsem měl možnost zhlédnout na FF, za což klukům od Studny posílám velký díky. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Absolutně všechno špatně! Od začátku jsem se jen styděl za vše, co jsem viděl a slyšel a to jsem na to koukal v noci sám, jen mladá chrupkala vedle mě na gauči, takže když jsem se styděl sám při projekci tohoto "filmu", z veřejnýho promítání bych určitě odešel. Jediný, kdo tu něco ukázal, byl Julio Campos aka Juan, který mě upřímně pobavil při nakládačce u mimozemskýho buzíka v baru a i v dalších scénách vykazoval daleko větší talent, než všichni ostatní tragedi dohromady. Vtipu pomálu, sraček přehršel, napětí nulové. Po dnešním Doghouse, u kterýho jsem se válel místy smíchy, je tahle tupá srajda neskutečný zklamání. ()

Reklama

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Na Španielov a v subžánri horor komédia mimoriadne vydarená vec. Ono ten humor je trošku taký jednoduchý až primitívny, ale sekne do celej atmosféry filmu. Dosť to zachraňujú aj 2 hlavní protagonisti - najmä ten starý kriminálnik je geniálny týpek. Dej som už skoro zabudol nakoľko tu ani nie je podstatný - ide skôr o jednotlivé scénky a gagy ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Mucha sangre“ má tedy náběh na to, aby se z něj stal kultovní film, ale na to, jaký má dobrý rozběh, mu velmi brzo dojde dech a ke konci už je to jen takové plácání se namístě, které diváka až tak nevytrhne. Je to velká škoda, protože tohle opravdu vypadalo na pokračovatele Petera Jacksona v jeho nejlepších letech, tedy těch hororových. I ta se zde ale najdou skvělé scény. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už jsou tady! Chraňte své řitě. Přišli, aby znásilnili všechny muže a sežrali všechny ženy. Španělská ujetá hororová komedie s jednou z posledních rolí Paula Naschyho, který svým hromovým hlasem většinu času jen rozkazuje "Kalhoty dolů!". Hodně nápadů pobaví (snaha zjistit, jak zabít infikovaného - už jenom tím, že herec hrající infokvaného si to evidentně užíval). Jenže to zase není tak třeskutá švanda, jak se mi po shlédnutí traileru a pár přečtených komentech zdálo. Čekal jsem víc. Navíc, strašně mi to svou atmosférou, dynamičností a výsledným pocitem připomínalo Od soumraku do úsvitu, což v tomto případě beru jako mínus. 2,5 * Viděno na Festivalu Fantazie 2010. Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama