Reklama

Reklama

I Love You Phillip Morris

  • USA I Love You Phillip Morris (více)
Trailer 1

VOD (1)

Steven Russel (Jim Carrey), šťastně ženatý muž, se dostane do problémů a odpykává si trest ve vězení. Zde se setká s Phillipem Morrisem (Ewan McGregor), do kterého se bezhlavě zamiluje... Inspirováno skutečnou událostí. Skutečný Steven Jay Russel se proslavil mnoha bizarními útěky z vězení, které realizoval vždy v pátek 13. Vydával se za soudce, lékaře, údržbáře. Při jednom útěku přepadl banku, když ho zatkli, předstíral infarkt a v nemocnici tvrdil, že má AIDS. Další útěk se mu zdařil, když si přebarvil vězeňský mundúr na zeleno a vydával se za bachaře. Poslední útěk se mu povedl v roce 1998 a po něm následoval trest 144 let za mřížemi. Bylo mu naměřeno IQ 169. (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (831)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Nějak mě tahle vážně-romantická úchylárna nechytla, nevím vůbec proč. Vtípky slabší, děj taky moc neodsýpá a navíc ani ten radostný pocit, když se dva dají dohromady tu moc nefunguje. Nejspíš proto, že ti dva jsou chlap a chlap. Ale i tak tam mohlo být alespoň něco, co by mě zaujalo. Jenže ne, zkrátka není tu nic. Jinak ne, nejsem homofób, dokonce "go gays!" ale mám prostě pocit, že z toho šlo vytěžit buď vtipnější komedii a nebo silnější drama, ten mix obojího mi nesedí. PS. ten film má i několik logických chyb, třeba nechat takovou kočku jako je Leslie Mann a odejít za jinou..ým chlapem, thats just wrong. even if u'r gay. seriously. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"I hate you Phillip Morris", hovorím za seba. Adoptované dieťa hľadá svoju mamu, hovorím si fajn, na tom by sa dalo stavať. Ale nie, k tejto nadhodenej téme sa už nevrátime a nasleduje pre mňa nepríjemné zistenie, že J. Carrey je buzík, rozvádza sa so ženou, tak fajn, snáď na tom bude táto komédia stáť. Nie ani na tom. Niekomu asi pripadá vtipné sledovať ksichty pri kefovačke medzi chlapmi, chlapské vášnivé bozky, tanec buzerantov a ich orálny sex. Nie, díky, nechcem. Väčšinou mi z toho bolo trápne a tých pár vtipných momentov to nezachráni. Do poslednej chvíle som čakal nejaký zvrat, ale nič. Táto chujovina ma obrala o 90 minút môjho drahocenného času. Keby v tom nehrali známe tváre, čo by z filmu ostalo? Strata času. 40%. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Netuše do čeho jdu, myslel jsem, že je to nějaká komedie o kouření (dle názvu). I když ehm..ono to tam také párkrát padlo, ale nešlo o cigára jisté tabákové společnosti.. Uznávám Jima Carreye už jako herce, ale nemusím ho. Zprvu mne jeho taškařice a podvůdky bavily, ale pak už toho bylo nějak moc. Do toho homosexuální radovánky Ewanem MekŘehořem... Ok je to natočeno podle příběhu skutečného chlapíka, tím je to krapet zajímavější. Film jsem dokoukal, ale v globálu to nebyl šálek mého čaje. * * * ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Povedená netradiční dramatická komedie se skvělými herci. Jim Carrey dokáže zahrát cokoli a do této role se docela hodil, Ewan McGregor hrál buzíka taky skvěle. Ze začátku to je dobrá zábava s několika velice vtipnými momenty, ke konci se to změní v romantické drama a celé to dohramady funguje velmi dobře. Film jako takový se mi líbil, bavil jsem se nadprůměrně. 75% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy o teplouších na csfd v hojně míře doporučuje uživatel Oskar, ale já z nich zase tak nadšenej nejsem. Herecky parádní u Ewana jsem zvědavý, jestli mu vůbec ještě někdy uvěřím, že je na holky. Jim ten mě nezklame snad nikdy a v mnoha filmech svým hereckým výkonem zastiňuje všechno ostatní včetně příběhu. Phillip Morris nebyl vyjímkou a přitom film má velmi kvalitní zápletku s originálníma forečkama, jenže právě ten gay prvek mě není moc příjemnej, jakmile se začnou nějaký dva kluci líbat, tak prostě vím že z toho mám hnusnej pocit. Moje chyba, že jsem na to díval, nikdo mě nenutil, na druhou stranu jsem nečekal že to bude až tolik buzi, buzi. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Autor knižní předlohy Steve McVicker o skutečném Russellovi (ve filmu Jim Carrey) řekl: "Je povahou lhář, ale je tak okouzlující a tak legrační, že kdyby někdy vyšel z vězení, dovedu si představit, že bych si s ním zašel na oběd.“ (šerminator)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 13 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby byly 2 miliony amerických dolarů, celosvětové pak činily 20,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Carrey + McGregor = velká láska

Carrey + McGregor = velká láska

25.12.2007

K Vánocům patří příběhy o lásce, a tak tady pro vás jeden máme. Co na tom, že je to láska homosexuální a odehrává se za mřížemi? ;-) O komedii I Love You Phillip Morris, která bude režijním debutem… (více)

Reklama

Reklama