Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

UMENIE, V NAJČISTEJŠEJ FORME...Kam sa hrabe Slumdog Milionaire...Film, ktorý vás za 14 minút zohreje na duši a rozplače...Bravissimo... Takýchto filmíkov by mali točiť viacej, pretože nie sú samoúčelné, drahé a sú, ja to volám že "čisté" (nepoškodené hollywoodskym mamonizmom), pretože ich točili študenti alebo ľudia iba tak pre radosť. V krátkometrážnych určite moje naj... A aby ste nepovedali že som zlý, tak ak smiem, vávam sem link...Prajem príjemný filmový zážitok: http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jo- takže je to o tom, že lidi prostě potřebujou slyšet plno prázdných a sladkých keců co jím nahoní ego a pak za váma budou furt dolízat aby jste dál a dál stokrát denně řekli: Tohle jsou ty nejkrásnější oči které jsem kdy viděl.... No a jednou těmahle prázdnýma kecama možná pomůžete někomu, kdo to potřebuje......Hm-fakt hluboké poselství.........OK-takže= Jste super!Píšete ty nejlepší komenty na CSFD a vaše hodnocení je přesné a dokonalé! Určitě máte i krásné oči a svou existencí pozvedáte celé své okolí !!!.........Je vám líp? ()

Reklama

jane1106 

všechny recenze uživatele

T. J. je sympaťák až na půdu, celkově je to milé, ale jinak mě tato přeslazená etuda kdovíjak nedojala. Především jsem očekávala nějaké úžasně originální rozuzlení, které nepřišlo. Pointa mi bohužel byla jasná, jen co se stará paní objevila. Nicméně věřím, že spoustě lidí takovéhle líbivé filmečky dokáží rozsvítit den, takže proč ne.:) A hlavním hrdinou by se rozhodně měli inspirovat čeští úředníci. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Kdysi byl můj otec na školení Reiki. Paní, která tam přednášela, vymyslela takovou mezihru - všichni účastníci, bez ohledu na pohlaví a věk, v jeden moment vstali a začali se vzájemně objímat, poplácávat se po zádech, usmívat se a říkat jeden druhému pouze pozitivní věci. Nemám představu, jak dlouho to mohlo probíhat, jestli pět minut nebo půl hodiny. Pouze mi vylíčil, že ke konci téhle akce tam byla taková atmosféra, která se nedá ani slovy popsat. Lidi, kteří se navzájem neznají, se poplácávají po zádech, objímají se, a jsou rádi, že jsou zdraví a takoví, jací jsou. Dovedete si to představit? Podle jeho slov ta atmosféra byla naprosto unikátní a neopakovatelná. Co všechno dokáže lidský úsměv. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Validation" - kontrola platnosti; potvrdenie o platnosti; validácia... Náramne pozitívny krátkometrážny film. Síce mierne patetický a zjednodušene naivný, ale aj tak veľmi príjemný. V dnešnom uponáhľanom, agresívnom svete, ktorému zodpovedá aj patričná filmová tvorba, je niečo podobné dosť ojedinelý úkaz. Hlavný hrdina, obyčajný, nenápadný chlapík - Hugh Newman, je dobrák od kosti, ktorý každému vyčaruje úsmev na tvári. **** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama