Reklama

Reklama

Recenze (5)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak tohle není druhý Haggard, ale pořád ještě celkem prdelní záležitost. DiCamillo válí jako hovadskej Rut Ru a jinak si zahraje ještě pár dalších charakterů - což je sama o sobě skvělá zpráva pro všechny jeho fanoušky. Zase je tady pomalu každý Bamův starý známý, s vyjímkou Raaba, z toho nějak zvlášť vyzdvihnout si zaslouží výkon Hanny, hroznýho mentála Marka The Baggera, Bamova dědka a zpátky je i Don Vito! Zajímavostí je minirole Ginny Lynn. Je to tak mezi 3 a 4, nic extra určitě nečekejte - občas jsem se tlemil, ale celkově mi to určitě nepřišlo tak dobrý jak bych chtěl. Jinak mě moc nenapadá, co víc o tom napsat... snad jen, že místy je patrná inspirace Pink Flamingos. / Tohle je stejně bezkonkurenční:D (screeny) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se svými názory jsem tady špatně, když si myslím, že Haggard byla strašná sračka a Minghags sice není o moc lepší, ale kvalitativní posun tam přece jenom je. Žádná třeskutá zábava se nekonala, ale dalo se na to v pohodě koukat, aniž bych se nějak nudil. Ale holt Jackass jsou Jackass. 55% ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Dicamillo je v skutku vyborny herec a bolo by fajn sledovat ho v skutocnych komediach a filmoch, kde by sa rozhodne nestratil. Film je priemer, musite poznat tuto skupinku a Bama Margeru aby ste to chapali ()

Reklama

Reklama