Reklama

Reklama

Drtič zla

  • USA Parole Violators
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Málokterý mstitel dneška je podobný muži jménem Myles Long (Sean Donahue). S pomocí videokamery sleduje na každém kroku chování podmínnečně propuštěných vězňů. Stačí jen jediná chyba. Spoutaný pachatel i s videokazetou, jako důkazem spáchaného zločinu, je neblaze proslulá navštívenka, kterou Myles nechává za sebou. Mezi tím je na podmínku propuštěn Chino (Ray Garcia), úchylný únosce dětí. Kvůli brutalitě, kterou použil při zatčení právě tohoto zločince, je Myles nucen odejít od policie. Pro Mylese však přichází neopakovatelná šance dokončit případ. Chino nejprve o chlup unikne dopadení, aby vzápětí namířil na někoho Mylesovi velmi blízkého... (McLushi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

hladass 

všechny recenze uživatele

Choze napsal vše podstatné a já s jeho komentářem v zásadě souhlasím, tak jen vyzdvihnu, že se opravdu jedná o naprosto luxusní trash, který si o nic nezadá se Smrtelnou kořistí... Skvělé béčko, ve kterém hlavní hrdina filmu dostane takový nářez, který by snad nerozdýchal ani Chuck Norris... Jediné, čeho opravdu lituji je, že jsem tenhle kus neviděl ještě jako mladý, ničím nezkažený kus, protože věřím, že by se rychle stal jedním z mých oblíbených béček, stejně jako Smrtelná kořist... Jsem nadšen... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Od Wynorského Souboje sesmrtí jsem neviděl tak zábavný trash. Doslova smršť chtěně i nechtěně vtipných dialogů, hlášek a hereckých výkonů, ale taky záplava béčkových nápadů a akčních scén, které nezapřou, že film dělala partička kaskadérů, která se chtěla předvést (hrdina na střeše auta popojíždějícího sem a tam). A hrdina dostane v průběhu filmu neskutečnou nakládačku. Moje oblíbená scéna je jak padouch umístí svázanou dcerku hrdinovy přítelkyně na nafukovací člun doprostřed bazénu a pak ten člun propíchne a hrdina musí jeho poskoky přeprat dřív než holčička utone. Kaskadér Sean Donahue je neherec od boha. Můj nejoblíbenější dialog: „Jak se jmenuješ?“ - „Šmoula.“ - „Šmoula? Moc hezký. Jako z komiksu.“ - „S komiksy nemám nic společnýho. Jsou legrační a to já nejsem.“ - „Promiň, Šmoulo, promiň. V komiksech jsou i hrdinové, třeba Superman.“ - „Kuš! Zmlkni! Už mi je nikdy nepřipomínej! Pochopíš už to, krávo?“ ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Výborné céčko jehož hlavní myšlenka je, že z kriminálu vždycky vyleze jen nenapravený recividista, natočila partička kaskadérů a je to znát. DRTIČ ZLA servíruje desítky dost hrubých kaskadérských zápeků, je však vidět, že často chyběl rozpočet i tvůrčí skills, což bratské duo Donahue nahrazuje celkem nezlomným elánem a energií. Scénář sám o sobě je jedna hodně zredukovaná šablona, naštěstí prošpikovaná neuvěřitelným množstvím brutálních hlášek anebo surově debilních dialogů a akce jede prakticky nonstop. Scény jako pád Mylese Longa (jeho spolubojovnice se jmenuje Tracy Todd!!!) ze skály, bitka u bazénu, v obytňáku nebo závěrečná čistka v jakémsi skladišti, kde musí nutně končit závěr každého videohitu, se mě budou držet ještě dlouho. A poslední dodatek závěrem: nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že tvůrci chtěli méně erudovaného videomola zmást přebalem a cíleně na něm hlavní hrdina vypadá jako Judge Reinhold (BEVERLY HILLS COP) a nikoliv jako Sean P. Donahue (a úplným závěrem chci dát mad probs jeho růžovému tričku, které se v průběhu filmu progresivně promění v zahnědlý otrhaný kus hadru). Pokud máte rádi tvorbu Davida A. Priora, věnujete této videokazetě pozornost. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Choze nerozdává pět hvězdiček jen tak,to musí bejt fakt film. A já byl zvědav a jsem rád,že mi ho sem tam zapůjčuje na originální VHS. Takže Ti děkuji stále a teď komentář. První co bylo chozeho vysoké hodnocení a já byl zvědav,ze začátku jsem si říkal,zda mi půjčil správnou kazetu. Ze začátku to vypadlo fakt jako rodiné video,pak jsem si řekl. Amatérský film. Až pak mi to došlo. Je to béčko ve všech směrech. Neviděl jsem maskovaného hrdinu s kamerou točící podmínečně propuštěné a pak mít vlastní pořad a ptát se kdo,že je to ten Video-polda. A tím se to rozjede. Normálně bychom čekali záporáka nějakého zabijáka,tady je pedofil. Unáší holčičky a chce si užít. Hlášky jsou skvělé! Po napíchnutí zlé holky,která byla v titulcích zapsána jako Girl Terminator napíchnuta na hřebík přítelkyně hlavní hrdiny zazní. "DOUFÁM,ŽE JSI OČKOVANÁ PROTI TETANU MRCHO!" Akčnost zajišťuje i nápaditost. Třeba ten nafukovací člun jak popisuje choze. Na tomhle filmu by se klidně mohli učit i amatéři. Jak udělat dobrý akční film? Nechte svého hrdinu celý film mlátit a vymýšlet co všechno by jste mu mohli udělat. Shoďte ho ze skály,propadne se mezi větve a dopadne do potoka,ale on má sílu,aby zabil dva hochy,nechte ho vyskočit z okna na střechu auta,nechte ho s dodávkou spadnout z cesty. Mít dost záporáků. Sean. "CHCEŠ DO TOHO FAKT JÍT? CHINO TAM MÁ ASPOŇ 20 CHLAPŮ." Ona. "10 PRO TEBE. 10 PRO MĚ." I vtipy. "JMENUJU SE ŠMOULA." Sean dělal kaskadérské kousky sám,viděl jsem i pracovní záběry,ten ví co dělá. A zase mlaťte hrdinu a,když už je těch ran dost,tak po něm dvakrát vystřelte,aby sletěl ze střechy,aby v letu vyměnil zásobník a opětoval palbu zpět!!! Film točili fanoušci béček a kaskadéři. SIce je laciný,normálnímu divákovi nic neřekne a,už vůbec né zhýčkanému,pokuď jste tvdrými fanoušci Michaela Baye nebo máte rádi produkci Stevna Spilberga,bude kroutit hlavou. Ti co ví co jsou to béčka,pochopí. A jedna moje oblíbená hláška. Sean proskakuje oknem,padouch se ptá. "ODKUD SE TU VZAL?" Sean. "OKNEM PITOMČE!" Jo stejné zakončení jako choze :-) ()

John80 

všechny recenze uživatele

Akčná dráma , väzenia pustia chlapíka, ktorý unášal deti a na vyšetrovanie sa podujme policajt so svojou kolegyňou aby zabránili ďalším zločinom 3* ()

Zajímavosti (6)

  • Ve finálových bitvách v továrně, kdy Miles (Sean P. Donahue) vykopáva jednoho z protivníků oknem do další místnosti, letí vzduchem a dopadá na zem, je možné rozpoznat, že herec dopadá na žíněnku. (LION-MR.T)
  • Scénář napsal Patrick G. Donahue se svým synem Seanem P. Donahuem. Otec film současně režíroval, přičemž syn hrál hlavní roli a koordinoval kaskadérské scény. (LION-MR.T)
  • Představitel hlavní role Sean P. Donahue je zejména kaskadér, a proto se v žádné scéně nenechal zastupovat. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama