Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film o nejprostších a přitom nejcennějších věcech v životě – citu, lásce a schopnosti nezištné pomoci – v čase vánočním... Zasněženým lesem utíká těhotná mladá žena (P. Vančíková). V bezvědomí ji najde řidič Metod (V. Kratina) a odnese ji k staré paní Alžbětě (H. Kováčiková). Když se žena probudí, prozradí o sobě, že se jmenuje Kamila a přijela z Prahy poté, co se rozešla se svým chlapcem Petrem (M. Dlouhý). Alžběta žije osaměle, její syn je v Americe. Nechá zatím Kamilu u sebe. Ta ji poprosí, aby zavolala Petrovi. Druhý den, 24. prosince, na Kamilu nečekaně přijdou porodní bolesti… (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Tohle je úplně nejvíc random film, který jsem kdy objevila, ale zůstala jsem u něho vlastně jen z důvodu, že tam hrál Vladimír Kratina, protože to je absolutní hot ❤️‍🔥 muž. Docela milý příběh z beskydské samoty. Celý snímek jsem jen trnula, protože prostě těhotná žena někde random nalezená v lese, pak ještě rodící na samotě bez jakéhokoliv kontaktu s okolím... docela bizár. Ale nebylo to úplně špatné, jen lehce nudné. 🥲 ()

Lish84 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, ale krásný příběh z beskydské samoty. Přestože jsou nám ukázány drsné podmínky života na horách a vystupující postavy zdaleka nejsou žádní bodří horalové, člověk by se k nim hned skoro nastěhoval do sousedství. Režisér si mohl odpustit snové scény od moře a scénáři se snaží podrazit nohy jedna nepravděpodobná náhoda, ale zaplaťpánbůh to Pacholátku moc neubližuje. Opravdu pěkný film, který pozitivně nabije. ()

Reklama

PatoP 

všechny recenze uživatele

Televízny film, v ktorom ma prekvapila hlavne postava dobrosrdečnej Alžbetky, výborne zahratej slovenskou herečkou Hanou Kováčikovou, ktorá bola vo väčšej miere obsadzovaná do negatívnych postáv (napr. Tajný agent, Svadba bez nevesty). Aj takáto menej známa herečka nezostala svojmu remeslu nič dlžná, a zhostila sa úlohy veľmi dobre. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Možná hůře uvěřitelný příběh, nicméně ženy před porodem jsou doslova koktejlem poblázněných hormonů mnohdy připomínají odjištěnou atomovou pumu s velmi nestabilní roznětkou a jsou schopny čehokoliv. Kratina se pro tyhle role snad narodil a tady mu to sedlo skvěle. Stejně tak mám rád Oldřicha Navrátila, který  také do tohoto filmu skvěle zapadl. S Kolevskou jsem moc filmů neviděl, vlstně si ji vybavuji jen z CHlapců a chlapů, kde byla také těhotná! :-). Holt někdo hraje princezny, některé herečky zase těhulky... Překvapilo mne jak se ve filmu chlastá. Jasně, zima na samotách kdesi na kopcích k frťanu na zahřátí docela vybízí, ale tady se lemtalo docela více než dost :-). Námět se mi líbil a z filmu na mne dýchla ta vůvě horských chalup. To teplo když se vstoupilo dovnitř, praskající ohýnek v kamnech a voňavý čajík v kouřícím hrnku... Dávám za 3 krále! * * * ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý příběh několika osudů lidí z hor. Z počátku mi v něm sice působila rušivě pražská linka, stačily mi postavy místních, ovšem k mé spokojenosti měla důležitý smysl. Herci byli výborní, duo Navrátil - Stašová vynikající. Jen mě trochu mrzel nedořešený konec. Chválím také natáčení mimo studio, v televizním filmečku málo vídané. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama