Reklama

Reklama

Ztraceni v Pekingu

Obsahy(1)

Snímek nabízí pohled na současný život v čínském hlavním městě. Sledujeme vztahový čtyřúhelník mezi mladou ženou, jejím šéfem, jejím manželem a manželkou jejího šéfa. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Moc ze současné Číny (nepočítám tam HG) jsem toho doteď neviděl, jelikož se tam teď točí jen filmy typu Jackie Chan a Jet Li, nebo výprané historické velkofilmy. Něco, co by se zabývalo současnou Čínou se na ČSFD málokdy objeví. Lost in Beijing, ale strašně nudí (obzvlášť ke konci to bylo moc), jediné co zůstává je stísněný pocit, nasranost a beznaděj. - 60 % ()

zette 

všechny recenze uživatele

Na cinsky film velmi odvazne tema. Clovek ma tendenci za to pridat jednu hvezdicku. U korejskych ci japonskych filmu bych vsak to mnozstvi sexu presel a tak hodnoceni ponecham skromne. Zabery z Pekingu zaujmou vzdy, film ma dobrou atmosferu a par dobrych hlasek. Film jsem bohuzel videl v TV a cesky dabing filmu hodne uskodil. ()

Reklama

elea 

všechny recenze uživatele

Mladí manželé Liu PingGuo a An Kun se přestěhují za vidinou lepšího života do Pekingu. PingGuo pracuje jako masérka a je znásilněna svým nadřízeným. Po měsíci PingGuo zjistí, že je těhotná. Otcem může být jak její manžel tak její nadřízený. Ovšem každý z nich si přeje, aby zrovna on byl otcem. Komorní snímek, který nesměl být kvůli erotickým scénám v Číně vůbec uveden, ukazuje, jak jsou lidi schopni pro peníze udělat cokoliv - i vzdát se vlastního dítěte. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdy já jsem naposledy viděl nějaký čínský film? Zpočátku usouložené vztahově sociální drama se zajímavě pojatými charaktery. Zápletka lehce komická, ovšem s ne zcela humornými a příjemnými následky. Herecky zajímavé. Obzváště šéfova manželka si mě okamžitě omotala kolem prstu. Milá kamera a velmi příjemná hudba. Zajímavé je, jak to háže dost jiné světlo na čínskou všední realitu, než by se dalo očekávat a boří to naše středoevropské představy. Ale na druhou stranu... kdo by očekával, že to bude jinak. Asi není divu, že se v Číně tenhle film na plátnech a obrazovkách zrovna neohřál. Poučení filmu je jasné - za všechno může chlast! A chlapi jsou hrozní idioti. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama