Reklama

Reklama

Eokkaeneomeoui yeonin

  • Jižní Korea 어깨너머의 연인 (více)

Obsahy(1)

32-ročná Seo Jung-Wan je temperamentná žena, ktorá cez deň pracuje ako fotografka a v noci sa stretáva so ženatým mužom. Aj keď je už po tridsiatke, netúži sa vydať. Jej najlepšia kamarátka Hee-Soo je moderná a sebaistá žena. Svojho manžela Hyung-Sika si nevzala z čistej lásky, ale kvôli jeho bohatstvu. Hee-Soo je šokovaná, keď sa dozvie o romániku jej manžela... (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

JimiH 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky - jedná má všechno a bere se velice vážně, druhá má jen málo a stačí jí to. Když se obě ve svých vztazích (i vlastní vinou) spálí, snaží se sami se sebou něco udělat. Velmi příjemné drama, které se liší od standartních korejských filmů. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Když je mi holka, se kterou manžel podvádí svoji ženu (jednu z hlavních hrdinek filmu), nejsympatičtější ze všech postav, tak je buď něco v nepořádku se mnou, nebo s tvůrci. Je pravda, že čas od času pochybuji o svém duševním zdraví, ale přísahám, že při sledování tohoto výtvoru jsem byl naprosto v pořádku a nebyl jsem ovlivněn žádnými omamnými prostředky. Je to prostě film ve kterém se jenom kecá (třeba při sledování porna), souloží, podvádí (to platí pro všechny zúčastněné), chlastá (pivo) a nakupuje (jen to nejdražší - třeba značku Chanel). Jediný silný okamžik nastane, když panička, která díky rozvodu s nevěrným manželem přichází o nepřetržitý přítok finančních prostředků, začne hledat práci. Nachází ji v logistickém centru (překladišti balíků). V tom prostředí navoněná, namalovaná a možná i lehce plasticky upravená ženuška pěkně vynikne. Doporučoval bych Korejcům, aby přestali takovýmhle způsobem kopírovat Američany, protože jinak korejská kinematografie půjde hodně rychle k šípku. Bohužel musím konstatovat, že je to nejhorší korejský film, který jsem dosud viděl. 40% ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Tezko rict, jestli vydani se cestou zcela odlisnou od te z ...ing nezanikl potencial neceho jeste vyjimecnejsiho, rezisercin pristup nepokouset se nasilne prekonavat samu sebe, ktery mnoho ostatnich postrada, je vsak pro me osobne obdivuhodny. Love Exposure neni zcela typickou korejskou romantickou komedii, pripomina spise Sex ve meste nez dnes uz klasicke filmy, na druhou stranu je v nem cosi pro nas znamejsiho nez sladka a vysperkovana lovestory dvou mladych lidi. Pod rouskou samoucelnosti se skryva pribeh daleko skutecnejsi nez vetsina ostatnich prekrucujicich realitu na neco krasnejsiho nez v proste skutecnosti je. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Někde mezi 3-4, klaním se k vyššímu hodnocení protože to přeci jenom bylo trochu jiné, než jsem od korejců zvyklý. Budu se opakovat, ale zase takový "dospělácký" film :) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama