Reklama

Reklama

Maloměstský šerif Larry jednoho dne zachrání krásnou Madeleine, kterou drželi čtyři muži v zajetí. Brzy však vyjde najevo, že Madeleine je klíčovým svědkem ve velké korupční kauze a její věznitelé byli ve skutečnosti agenti FBI, kteří ji měli chránit. Larry se rozhodne dopravit Madeleine k soudu na vlastní pěst. Začíná tak šílená jízda, na které budou muset čelit nejen FBI, ale i množství zabijáků, kteří jdou Madeleine po krku! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Larry je strašně nepříjemnej rádobyvtipnej buran, kterej je na přesdržku. Film samotný je hrozně násilná komedie, teda ne že by v ní probíhalo nějaké násilí, ale ten humor je tam tlačenej fakt hodně násilně, až to vadí. Ale scéna letištní prohlídky mě fakt bavila, hlavně ty humorné útoky na americký Patriot Act, to fakt bavilo. Herecky film nestojí za nic, dokonce i můj oblíbený Peter Stormare nepředvedl vůbec nic. Naproti tomu Ivana Milicevic zřejmě chápe, že být jen hezká nestačí a proto hraje (sice žádný převratný herecký výkony, ale hraje) a navrátivší se Eric Roberts svou kratičkou roli taky zvládá a ukazuje, že není takový ztracenec, za jakého by mohl být považován. Takže hvězdičku za Ivanu, druhou za Erica a třetí za letištní scénku.... Pro tyhle tři věci stálo za to si ten film pustit. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Začal bych úpravou názvu, ten je totiž idiotský i pro dětské omalovánky. Krasotinky Jenny s Ivankou jsou naopak upravené náramně, čili zbývá za přerostlý hamburger, který má delší jméno než jak může mít dlouhé cokoli jiného, dosadit sebe, žár komedie pozměnit na erotický, a pak ano - umím si představit, že takovýhle film by mě bavil. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Asi v půli filmu unesená svědkyně Larrymu odvětí: "To by jste musel mít IQ vyšší než teplotu" aby pochopil větu v kontextu. To samý si myslím o celém filmu. Larry "kabelovák" se snaží hláškovat, tak strašně vehementně a vlezle až je to k nepochopení. To, jak se chovají jednotlivé postavy a co dělají, vytváří ohyzdnou symbiózu, jenž se udatně dere z blba do ještě většího blba. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krkání, prdění, blití, variace na tělesný zápach a dobrosrdečný vidlácký humor hynoucí v smrtelné křeči. Larry, ty nejsi the Cable Guy, protože bys zapojoval placenou televizi, ty kabel vytváříš (pokládáš) svými hereckými kreacemi! Souhlasím s Pepincem, že český distribuční název není moc mazaný. Chápu, kdyby byl neplodný útok, ale obrana? Je to snad film o tom, že se Gebre, Sivok, Kadlec a Limberský sejdou v čekárně kliniky reprodukční medicíny..? Duo Stormare, Roberts by mělo testovat léky, protože evidentně vezmou cokoliv.. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Larry The Cable Guy - to už čo je za meno pre herca. Miestami primitívny humor, ale miestami sa dalo taktiež aj zasmiať. Ku koncu už filmu dochádza dych, mohli to radšej ukončiť skôr a z filmu by som mal lepší pocit. Pre náročnejších diviakov neodporúčam, mne sa prvé 2/3 celkom páčili. Odkiaľ sa ale ten Eric Roberts nevyhrabe... :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v druhé polovině filmu, kdy Larry (Larry The Cable Guy) jí párek v rohlíku, ukousne přesaující párek, avšak o scénu později párek opět přesahuje. (Rill)
  • Zlaté maliny: Nominace - nejhorší herec (L. The Cable Guy), nejhorší herecký pár (L. The Cable Guy a J. McCarthy), nejhorší vedlejší herečka (J. McCarthy). (Petr23)
  • Postava Yapheta Kotta se jmenuje jinak na DVD a jinak v kinoverzi. (Elisebah)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama