Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ženská věznice Blackstone je neblaze proslulá svou temnou minulostí. Dokonce se traduje, že je po tři desetiletí pronásledovaná zlým duchem, který je uvězněný mezi zdmi věznice. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako ináč mohol dopadnúť TV horor. Len takto. Hororom je akurát tak sledovanie nezáživných charakterov, počúvanie ich hlúpych rozhovorov a prizerať sa nudným scénam. Pre odchovankyne Hallmarku, to ale bude veľký zážitok. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Temná minulost ženské věznice chce být zapomenuta a přestavěna na byty pro mladé rodiny. Zlý duch však má své plány a rozhodně nechce věznici dát tak lacino. Sedm mladých lidí zůstává uvězněno za zdmi pekla. Každý se bude muset vypořádat s duchem po svém. Veškerá pomoc závisí na každém z nich, mobilní signál je rušen, vysílačky nefungují a dveře, které byly jejich spásou, jsou zamčené kovovými řetězy. Zanedlouho nachází umírajícího majitele věznice a ten jim sděluje pravdu. Avšak odhalují ještě děsivější tajemství... 80% Podobný film: http://www.csfd.cz/film/292251-grave-encounters/ ()

Reklama

Reklama