Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhá část trilogie "Dreileben" je od německého režiséra Dominika Grafa, který je zároveň spoluautorem scénáře spolu s Markusem Buschem. Vypráví příběh psycholožky Jo (Jeanette Hain), svobodné matky, která žije s rodiči v Erfurtu. Jo byla povolána, aby asistovala místní policii v Dreilebenu při probíhajícím pátrání po zmizelém vrahovi Franku Moleschovi (Stefan Kurt). Když Jo přijede do Dreilebenu, tak se musí nakonec ubytovat u své kamarádky Věry (Susanne Wolff) a jejího přítele Bruna (Misel Maticevic), kteří renovují dům. Když pak Jo a Věra začnou vzpomínat na své mládí, zjistí, že měli společnou lásku. Tohle odhalení vede k pochybám v jejich přátelském vztahu. (Fary)

(více)

Recenze (3)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem si chtěl tu pátou hvězdu nechat možná na poslední díl, ale po skončení nemůžu jinak. Jedním slovem perfektní. Jindy bych možná hodnotil jinak, ale asi jsem si film pustil přesně v ten čas, kdy to budu schopen nejvíc ocenit. Třetí komentář, třetí pětka a doufám, že ta průměrná, modrá barva zmizí dřív, než dokoukám třetí část. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemyslím, že bolo účelné natáčať tento námet ako trilógiu. Keby to celé nechali Petzoldovi, mohlo to dopadnúť super, veď prvá časť v jeho režii bola veľmi dobrá, a 2 hodiny by boli akurát dosť. Trojka - Temná minúta sa ešte celkom dala, námet utekajúceho väzňa je vždy zaujímavý. Ale táto Dvojka, bola zbytočne ukecaná a strašne nudná. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama