Reklama

Reklama

Finding Kate

všechny plakáty
Drama / Krátkometrážní
USA, 2004, 9 min

Kamera:

Cynthia Pusheck

Hrají:

Erin Kelly

Obsahy(1)

Čtrnáctiminutový příběh, do kterého se vešlo, co jen bylo třeba. Snímek je o lásce dvou sestřenic. Hlavním tématem jsou tu také ale pocity hlavní představitelky Kate. (Nchotchi)

Recenze (6)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Přiblblý a otravný klišoidní příběh o tom, jak osoba A potká osobu B, chvíli po sobě vrhají roztoužené pohledy, pak na to vlítnou a osoba B zmizí před svítáním zanechávaje za sebou jakýsi liebesbrief. Nudné, unylé, nezábavné, nezajímavé. A je zcela jedno, jestli jsou hlavní protagonisti jako v tomhle případě lesbičky, nebo gay, hetero, či kvadruplegické slizky z planety Kvrchlach 15. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Túžba. Toto slovo mi momentálne (k 25.04.2010 :) vo filmovom svete, dokážu zhmotniť najmä---lesbičky. ALE, podľa mňa to bolo tentoraz krátke, a nedorobené. Erin Kelly, moja múza vo svete "L" filmov. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ke zhlédnutí tohoto lesbického kraťásku mě přiměly recenze na gaytitulky.info a nelituji. Moc příjemné, milé, hezky a jemně zahrané a vůbec mi nevadí, že film neměl velký děj … 6888 ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Ani jedna z mých hvězdiček není - a to snad poprvé zde na CSFD - za režii. Scénář je to nejdůležitější, o co tady jde. Erin Kelly je okouzlující dívka, které láska z očí doslova sálá. Tahle devítiminutovka - krátkometráž - mě opravdu nadchla. Na jejím základě se ve mně rozehrálo tolik myšlenek..tolik teorií.. ()

Bobofon odpad!

všechny recenze uživatele

Až bude soutěž o nejnudnější a nejhloupější lesbický film, rozhodně by Katherine Brooks měla toto své dílko přihlásit. Vzájemné unylé očumování dvou nemastných neslaných hrdinek, frázovité debaty o ničem, tisíckrát omleté laškování v bazénku s hláškami typu "miluju vodu" a hudba jak z rumunského dokumentárního filmu o chovu ovcí. Zjevně točeno bez jakékoliv přípravy rovnou na place s pokyny typu: "Mařena bude stát támhle, pak k ní přijde Blažena, chvíli na sebe budou civět a pak některá z nich odejde, to je fuk která. Tak jedeme." Škoda těch 14 minut divákova času. ()

Reklama

Reklama