Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Armin (Constantin von Jascheroff), nejmladší ze tří synů, se rozhodne posílat anonymní přiznání k nehodám a zločinům, které nespáchal. Snaží se tím naplnit prázdnotu dní, ve kterých se neúspěšně pokouší ucházet o práci. Jeho rodiče z něj chtějí mít stejně spořádaného a úspěšného syna jakými jsou jeho starší bratři. Armin však do jejich vzorce příliš nezapadá. Zažívá nezávazný sex se skupinkou motorkářů na veřejných toaletách, potuluje se venku do pozdního rána a postupně mu již přestane stačit se pouze přiznávat ke zločinům, na kterých se nepodílel. (rogue13nasic)

(více)

Recenze (5)

Alex 

všechny recenze uživatele

Vůbec nezávidím mladým lidem, kteří žijí jako hlavní hrdina - pod neustálým tlakem okolí, že musí v životě "něco" dokázat. Být "někým"! Pak se nedivím, že zvolí takovou cestu k cíli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není jednoduché být někým, a tak se může stát, že se člověk stane nikým. Z tohohle filmu jsem měl tak nějak pocit, že to je celé trochu na efekt, což mi dojem kazilo, ale musí se uznat, že osud, který je zde prezentovaný, by se mohl někomu přihodit. Dnešní společnost je divná a ne každý je schopen a ochoten v ní žít tak, jak ostatní očekávají. Ani to nutně nemusí být správně. ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Mladý muž hledá ocenění ve světě okolních dospělých, avšak nezapadá do ideálu. Hudba: Chicks on speed. LFŠ15, s následnou diskusí s režisérem ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama