Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Mitchell je neslyšící po zánětu, kterým trpěl v šestnácti letech. Přesto se s úspěchem věnoval se svou snoubenkou Corinne Kennedyovou profesionálnímu tanci. Hudbu vnímal podle vibrací. Rozešli se poté, když si Corinne našla přítele. Corinne dnes působí jako porotkyně v tanečních soutěžích. Jake učí na taneční akademii. Je pozván na besedu do jedné školy, kde učí Jessica Donovanová. Jessiku učení moc nebaví, ale tanec má ráda. Má před svatbou s Kentem Krandelem. Kenta nezajímá nic jiného než obchodování v oboru IT. Je workoholik. Jake pozve Jessiku s Kentem na soukromou lekci do akademie. Kent, který neustále telefonuje se svými obchodními partnery, na lekce chodit nechce, Jessica je však nadšená a chodí pravidelně na taneční lekce s Jakem. Jessica se chce přihlásit na některou z nižších soutěží. Jake jí navrhne, aby se přihlásili do profesionální mistrovské soutěže. Oba pilně trénují a nacházejí v sobě zalíbení. Kent jí to vyčte a oba se pohádají. Jessica mu řekne, že nemají nic společného, a rozejde se s ním. Corinne přichází za Jakem, chce se k němu vrátit a přemlouvá ho, aby znovu začali soutěžit... (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

casef 

všechny recenze uživatele

Pro filmy a pořady o tancování mám slabost, takže jsem se hodně těšil a navíc se sympatickou Amy Smart. Začátek ještě ujde, ale potom to jde hodně ke dnu, choreografie tanců nejsou špatné (některá vystoupení jsou naopak hooodně dobrý), ale děj filmu je jedna velká nuda. Hlavní dvojice se ohání tvrzením, že k úspěchu je potřeba chemie mezi tanečníky, ale ta mezi nimi není ani za mák. Jednu hvězdičku jsem přidal za mého oblíbence ze "So You Think You Can Dance" Benjiho Schwimmera. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Horečka jedné noci o Swingu. Tak kdo je lepší, Jess nebo Kent ? Každý má totiž svoje zájmy a to hodně rozporuplné, i když jsou snoubenci. Tanec, tady konkrétně Swing jim však zamotá celý život....čemu dát přednost ? Tanci nebo lásce. Nakonec jsem byl mile překvapen, sedal jsem si k dvd s tím názorem, že to brzy vypnu, protože mně to nebude bavit. A světe, div se, já to dokoukal až do konce a fandil jsem obou aktérům. Docela milí filmeček na nedělní večer. Až na ten konec to bylo docela solidní. Dám tři hvězdy, ale myslím tak na 50% ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Taneční romantika, která ve svém žánru díru do světa neudělá - naopak v konkurenci podobně ražených snímku se utápí v bahně podprůměrnosti. Scénárista svou úlohu nezvládl, z některých dějových posunů zůstává rozum stát, režisér Iscove není natolik nadaný, aby dokázal tento handicap divákovi nahradit řemeslnou prací. Pozitivem je tradičně krásná Amy Smart. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Dobrý oddychový tanečný filmík na zlepšenie chvíľ.Pekná choreografia, pre mňa výborný soundtrack priemerné herecké výkony, klasický ničím nepokazený príbeh, humorné scény, hodiaci sa scenár, to všetko tento film má. Okrem toho bol veľmi príjemnou zmenou po toľkých tanečných hip-hop, tango, breakdance, step a barových filmoch. Swing sme tu ešte nemali. Pekné.60% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé se mi moc nepozdává obsah v oficiálním textu distributora – no hold jsem asi viděl jiný film. Za druhé moc nerozumím tomu, že taneční filmy mají poslední dobou nehorázné žně. A že tahle nereálná pohádka o hluchém bývalém tanečníkovy dnes učiteli, který to se svou novou studentkou během pár dní dotáhne až na světový šampionát (ještě že autoři měli alespoň trochu soudnosti a nenechali je šampionát dojemně vyhrát) rozhodně patří k tomu slabšímu v žánru. Takže jak už vyplývá z názvu - láska tam je, tanec taky a nuda, tak tej je tam nejvíc!#! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech Albuguergue a Philadelphia. (Terva)

Reklama

Reklama