Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller vyprávějíci o jednom účetním (Leo Grillo) a jeho mladé milence Marissie (Katherine Heigl), kteří chtějí na poušti pochovat dotěrného Marissininého přítele. Když dorazí na místo, ukáže se, že Joey (Tom Sizemore) pořád žije. A nyní se bude chtít pomstít... (LIVINGDEAD)

Recenze (19)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Jako není to špatnej nápad, to né. Ale jestliže si nějaký režisér hraje se smrtí diváka, to je trochu problém. Je to takové celé amatérsky udělané, standartní a průměrný Thriller. Je jich tak hodně lepších, že se to nedá ani srovnávat. Tenhle film se může pyšnit jedině tou zajímavostí, že je to nejméně výdělečný film všech dob. Takže nemůžete čekat vesměs nic zajímavého. Jenom bych upozornil na krásnou Katherine Heigl, která tady vypadá skvěle a taky nehraje úplně nejhůř. K těm výkonům herců taky není moc co vytknout. ____ Slušný a pohodový dílko se speciálním proslavením, který nepatří mezi horší filmy ani mezi lepší. ____ ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Fantasticky thriller, ktory nemal chybu, ale teraz vazne. Slabota vo vsetkych oblastiach co sa tyka tohoto nie moc putaveho filmu. Dej filmu nebol spatny, aj ked som ho uz mnohokrat mal tu cest vidiet aj v inych filmoch, ktore na tom vyzerali omnoho lepsie, ako tento nezazivny thriller. Absolutne zle spracovany film, ktory trpel obrovskym mnozstvom neduhov, co mu len ublizilo na zdravi. Ani atmosferu to nemalo, aby ste to sledovali s napatymi nervami, co sa bude diat dalej vo filme. Takto to dopadlo katastroficky, ale obcas som vo filme postrehol aj nieco zaujimave, ale to bolo len vo velmi zriedkavych miestach. Nechapem preco herec Tom Sizemore siahol po tomto filme, aby si tu zahral. Ved na jeho konte su ovela lepsie filmy za ktore sa nemusi hanbit, ale v tomto pripade uz aj mozno lutuje, ze zobral tuto rolu hrat imaginarneho priatela toho magora. Kazda scena vo filme vyzerala amatersky a hrozne na mna posobili, ako ten film takzvane odsrali a nevenovali tomu lepsiu pozornost. Ked mam pravdu povedat, tak som ani od tohoto filmu moc neocakaval, ved to aj vydala slavna firma brakov DVD Edice:) ()

Reklama

uncle 

všechny recenze uživatele

Opravdu bída.....jak už tu někdo napsal...než koupíte disk od tohoto vydavatelství, řádně prostudejte zadní stranu....pokud se jedná o americký nebo snad nedej bože kanadský film, rychle ruce pryč!!!!Jediné, za co by jim šlo přičíst zásluhy je, že vydávají také snímky švédské, norské či dánské...které by u nás možná jinak nespatřily světlo světa...ty jsou ovšem zpravidla o několik tříd lepší.... ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Opravdu nie moc vydarený film,čo je škoda,pretože námet bol ozaj dobrý.Ale akosi v tomto filme nič nefunguje ako má.Film sa natáčal spolu 20 dní na Mohavskej púšti.Stál len 30 000 dolárov.Zaujímavé na tomto filme je,že Tom Sizemore,ktorý hral Joeyho,bol v priebehu natáčania filmu zatknutý pre drogy a mal už podmienku.Ale film mu dovolili dokončiť.Ale zase si nemyslím že by to bola až taká sr..ka.Dialógy fakt sú o ničom a herectvo nič moc.Možno filmu pohoršil aj dabing,bol otrasný.No sledovať to sa moc neoplatí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film kde hraje Heigl a Sizemore? Čekal jsem aspoň průměr, ale dostal jsem něco o dost méně. Jsem rád že jsem viděl ten film o filmu, jako točit film bez scénáře je asi těžké, ale tady je to do očí bijící, nesrovnalosti a blbosti neznají mezí. Navíc ten nechutnej look co běží celým filmem je opravdu hrůza. Ach jo, mohlo to dopadnout o mnomem lépe. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru v Highland Village Park v Dallasu. Tam běžel šest dní a za lístky vydělal 30 dolarů. Jeden z členů štábu dostal odměnu z výdělku 10 dolarů, takže celkový výdělek filmu činil za šest dní 20 dolarů. (ČSFD)
  • Nejméně výdělečný film všech dob. (ČSFD)

Reklama

Reklama