Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (768)

Psema 

všechny recenze uživatele

Než se do sebe Butler s Heigl zakoukají, jede Luketicův stroj co to dá jak do tempa, tak hlášek a romantiky. V závěru to jde bohužel silně do háje (nemastné finále bolí), ale těch 63 minut (odhadem), během nichž se budete skvěle bavit, vám už nikdo nesebere. V době žánrové krize jsou podobné jedno(a půl)hubky k nezaplacení. 7/10 ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Po oponě mi zůstala na jazyku zvláštní pachuť. Jednoduše jsem se nemohl přenést přes myšlenkové vyznění filmu. Chápu, že spousta diváků tuto rovinu rovnou vypla (chtěla se prostě bavit), ostatním to tak možná nepřišlo, ale já prostě nesnáším tyhle posrané klišovité fráze typu "chlap chce radši lesby zápasící v želé než romantickou večeři" či "chlapa vůbec nezajímá, co děláte, chce vám akorát svým ptákem vyplnit všechny vaše otvory", kterými je film doslova prošpikován. Butler sice z počátku baví, leč míra zábavy je přímo úměrná množství sprostých slov a vulgárních "ošklivých pravd". Film snad každému připomene mnohem zdařilejšího Hitche, který působil mnohem lidštěji. Tam totiž sympatický Hitch radil neohrabaným a nesmělým mužům, jak získat ženy svých snů. V Chceš mě, chci tě radí týpek, který si myslí, že ženy jsou chodící otvory na penisy, sexy kočce, jak dostat svůj seznam požadavků. Taky v tom vidíte ten rozdíl? Chápu, že málokdo asi bude souhlasit, ale nedokážu se nad to jednoduše povznést (ač to byl dozajista předpoklad tvůrců)... 20% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantických komedií není nikdy dost, a nyní, když nás pravidelně každou neděli večer krmí dvě největší komerční televize těmi pochybnými talentovými pořady, rozhodně uvítám, když mohu přepnout na HBO a najdu tam milý oddechový film, který sice nevybočuje z jakéhokoliv průměru a dopadne tak, jak je to každému divákovi jasné zhruba po prvních deseti viděných minutách, ale přesto potěší, pobaví a zaujme. A to je právě případ tohoto romantického filmu, u kterého rozhodně nelze nevnímat snahu nabídnout něco nového, něco, co tu ještě v rámci žánru nebylo, avšak tato snaha mi přišla velice očividná a včleněná do filmu jakousi násilnou formou. Ano, film je do jisté chvíle zajímavý a uvěřitelný, ale jakmile se začne Katherine Heigl řídit radami Gerarda Butlera, tak jsem začal pociťovat, jako by z toho příběhu byla cítit více touha tvůrců nabídnout něco nového, nežli vypravěčská lehkost a volně plynoucí příběh. A v tomhle podle mě tenhle film hodně zaostává např. za romantickou komedií "Návrh", kde hraje hlavní roli Sandra Bullock a kde celý ten příběh byl opravdu nenucený a tak nějak volně plynoucí, ale přitom atraktivní. A přesně tohle mi v komedii "Chceš mě, chci tě" velice chybělo. Což ovšem neznamená, že tento film je nutně špatný, u pár scének jsem se hodně solidně pobavil, a závěr byl velice příjemný a jeden z nejoriginálnějších, jaké jsem kdy v romantické komedii viděl. Ale film jako takový vnímám jako čistě průměrný, což odpovídá z mého pohledu třem hvězdám. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl je pohledná blondýna. Gerard Butler je skotský fešák s patřičnou dávkou charismatu. Chemie mezi nimi funguje na plné obrátky a jiskří to mezi nimi v každé scéně. Společně s výborným scénářem a ostrými slovními přestřelkami společně vytvořili základ této parádní komedie. Dokonalá je scéna s vibrujícími kalhotkami. Takové "orgasmické stolování.":) Moment při společném tanci mezi Mikem a Abby je úžasný. Ta vzájemná vášeň a cit, který mezi nimi postupně sílil, se tady ukáže v plné síle. Jeden jim prostě musí přát, ať skončí spolu, protože se přece tolik milují:) ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Režisér Robert Luketic po tom, čo natočil nepodarené Rande s celebritou, klesol v žárni romantická komédia ešte hlbšie a vytvoril toto. Veľmi nepríjemný film, v ktorom som nenašiel ani náznak niečoho romantického alebo komediálneho. Nesympatická ústredná dvojica a tie ich "múdre" a trápne reči mi išli od začiatku strašne na nervy. Bola to len strata času. Nechceš ma, nechcem ťa. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických mestách Los Angeles, Long Beach a Winchester. (dyfur)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 88,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 205,6 mil. (NIRO)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama