Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (768)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem vůbec nic, ale nakonec jsem se vcelku bavil. Geraldovi Butlerovi to bude sice vždycky víc slyšet v sandálech nebo s pistolí v ruce, ale minimálně tato komedie se dá v klidu snést. Spolu s Katherine Heigl tvoří "harmonický" pár. Některé vtipy jsou možná někdy až za hranou, ale občas jsem se i smál, zvlášť když u toho byl přímo Leonidás. Jinak je to ideální film pro zamilované páry, které zřejmě divný scénář řešit nebudou...70% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná romantická komedie, která nijak nevybočuje ze zajetých žánrových kolejí a standardů. Scénář drží hlavní postavy po celou dobu dostatečně od sebe - s výjimkou jednoho "úkroku" vedle ve výtahu - dokonce to celé zdánlivě komplikuje i výskytem další mužské postavy, ale v závěru vše samozřejmě dojde do předem dokonale předvídatelného rozuzlení, kdy si Abby a Mike padnou kolem krku - psát to u takového filmu snad ani nemůže být považováno za spoilerování, navíc to už stejně každý dávno viděl, to jen já jsem dostal po čase chuť vidět nějakou romantickou komedii, kterou ještě neznám, abych ovšem zrovna v tomto případě zjistil, že bych o nic nepřišel, kdybych ten film dál ignoroval. Myslím, že mě nejvíc iritoval tím, jak je odtržený od reality - způsob, jakým jsou zde vykresleny jednotlivé postavy a jak jsou zde prezentovány nejrůznější stupidní představy a stereotypy o mužích a ženách, mi přišel v podstatě nesnesitelný - tím, jak je zjednodušující, povrchní a lakující realitu na růžovo. A tak pro mě jen zůstává otázkou, zda je to celé tak nepřesvědčivé proto, že scenáristi byli tak neschopní, nebo žijí v nějaké alternativní realitě, ve které fakt věří těm sračkám, které do toho filmu narvali. Navíc mi přišlo, že na to, že od premiéry uběhlo "jen 12 let, ten film nějak rychle stárne, a za chvíli přestane být pro současného diváka zajímavý a ztratí se v záplavě podobné romantické produkce - pokud se tak už dávno nestalo. ()

Reklama

pm 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale většinou když celý sál mlčí, já se nemůžu přestat smát. Mělo to několik sice hodně slabých a trapných míst, ale dokážu ocenit filmy, které si nehrají na víc, než čím jsou...a mají nakonec i přidanou hodnotu. K mému velkému překvapení jsem se výborně bavila, což v žánru konverzační romantické komedie už léta není samozřejmostí. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ze začátku naprosto nesnesitelná sračka, ale pak to začalo býti jaksi sympatické a chytnul jsem se. Konec překvapí jen člověka, který předtím žádný film neviděl, ale v rámci žánru tomu toho zas nelze moc vytknout. Gerard Butler je fakt dobrej a Katherine Heigl mě ze začátku iritovala, ale pak už taky dobrý. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Chceš mě, chci tě, chcem to.. Když už to chtějí takhle debilně přeložit, tohle by k tomu sedělo ještě líp (ale vážně, ten český překlad wtf? To se zas někdo vyznamenal). Poměrně slušně průměrná komedie o které víme jak dopadne. Něják jsem přehlídla ten moment kdy se do sebe zamilovali. Místama vtipné. Gerard mi byl příšerně nesympatický, takže se na tu roli perfektně hodil, ale ke Katherine se vůbec nehodil. Vážně jsou chlapy takový prasata? Hmm.. 3* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických mestách Los Angeles, Long Beach a Winchester. (dyfur)
  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)
  • Eric Winter byl z role chirurga Colina nadšený, sám byl totiž studentem medicíny. (Matt007)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama