Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (768)

viperblade 

všechny recenze uživatele

V průběhu filmu jsem se modlil, aby režisér měl koule na to, aby nám nenaservíroval ten milionkrát omletý hollywoodský konec. Nevím, jestli to způsobilo to, že jsem ateista, nebo to, že jsem se nemodlil dostatečně, každopádně nevyšlo to. Z tak slibného námětu, z tak slibně rozjeté komedie, která mohla být konečně jiná, než ty kvanta před ní, se nakonec stala úplně průměrná rutina. Je štěstí pro film, že je tady Butler, jinak bych šel ještě níž (protože jsem si uvědomil, že nemám rád Heigl. Jo, je sexy, ale nesedí mi a IMHO neumí hrát). Bohužel, jak moc jsem nechtěl, abych tyhle slova napsal, tak je musím napsat… Chceš mě, chci tě je další tuctová komedie, která mi v hlavě zůstane o něco déle hlavně kvůli pár scénám (večeře) a právě kvůli tomu potenciálu. Je zajímavé, jak se ze slibných 70 % za nějakých 15 minut stane sotva 60 %… P. S. Aniž bych o tom tušil, tak právě tímto filmem jsem uzavřel filmy od Luketica do roku 2009. Zajímavé… :-) ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Průzkumy ukazují, že diváci milují nade vše dvě témata: „chlapec potká dívku“ a „dobro versus zlo.“ Uvědomíme-li si ovšem, že 90% režisérů, kameramanů, producentů, scénáristů atd. jsou muži, pomůže nám to pochopit a doufejme i uznat, proč lze klást ve filmech pojítko mezi chlapce a dobro a dívku a zlo. Sexisticky vulgární romantická komedie pro chlapy Chceš mě, chci tě to stvrzuje hned natřikrát: za prvé je to žena (K. Heigl), kdo se tu musí charakterově i vzhledově proměnit k obrazu chlapa, zatímco ten se takříkajíc ani nehne, za druhé je nám nabízena velice snadná identifikace se suverénním Butlerem, a tím i kontrola nad filmem a všemi ženami, které se v něm objeví (i apeluji na feministky akademické, aby si vykasaly rukávy a posvítily si a tím i nám osvítily původ tohoto neřestně falocentrického materiálu), a za třetí se tu boří dívkami vysněný krásný princ: neboť vymydlený a oholený doktor odpovídá hladkému, celistvému povrchu, distancovanému od minulosti a reprezentujícímu ideu abstraktního, obecného, ale nedosažitelného řádu, zatímco zarostlý a neotesaný Butler značí patinu, poškození a záměrnou nedokonalost – stopu autentické události. Jinými slovy řečeno jsou častokrát ti zlí a neupravení krásní a dokonalí, zatímco ti dobří jsou oškliví či slabí. Felix Dzeržinskij, zakladatel sovětské Čeky, byl vysoký, impozantní, asketický, inteligentní muž. Zároveň velmi zlý muž. Reinhard Heydrich byl vysoký, krásný, blonďatý, modrooký, všestranně - hudebně i sportovně - nadaný muž, dokonalý to nordický bůh pomsty. A velmi zlý. Winston Churchill, na druhé straně, byl malý, tlustý, ošklivý skřet. Zachránil v Evropě svobodu. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Ďalšia pohodová komédia z kategórie On - Ona :) Tentokrát s K. Heigl a G. Butlerom. Obom im to pasuje výborne - chémia funguje a vlastne film je už potom len o vzájomných situáciách a konfliktoch, ktoré sú fajn a funny. Heigl (Knocke up) je veľmi príjemná, asi tak ako vždy a Butlerovi rola frajera zarezeala. Tým pádom sa na film pozerá fajn a vďaka celkovej myšlienke sa s jeho podstatou stotožnia aj chlapi :), čo môže byť u žánrovo podobných kusov problém. Ako to už u týchto komédii chodí, všetci vieme čo a ako :) a tak ide len o to ako to bude podané. Táto dvojica je veľmi prirodzená (zladená) a tak je aj film celkovo veľmi príjemný. Ako som už odporúčal pri filme The Proposal :), ... tak ja toto je kúsok vhodný pre pohodový večer vo dvojici. Celkovo: úplna pohodka. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ze začátku naprosto nesnesitelná sračka, ale pak to začalo býti jaksi sympatické a chytnul jsem se. Konec překvapí jen člověka, který předtím žádný film neviděl, ale v rámci žánru tomu toho zas nelze moc vytknout. Gerard Butler je fakt dobrej a Katherine Heigl mě ze začátku iritovala, ale pak už taky dobrý. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

„I'm going to make this guy your bitch." Guilty pleasure od prvního plácnutí přes zadek po poslední orgasmus. Film do puntíku splnil mé očekávání, ať už se jedná o nadsamce Butlera či vibrující kalhotky Katherine Heigl. Zastánkyně feminismu mlátí hlavou o zeď, romantičky to raději po deseti minutách vypnou a já se při sledování směji na celé kolo. Suck it! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 88,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 205,6 mil. (NIRO)
  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických mestách Los Angeles, Long Beach a Winchester. (dyfur)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama