Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Tomu Adkinsovi je svěřen případ hrůzného nálezu v podobě kostry malého chlapce ve velké truhle. Tento případ v Tomovi a jeho manželce probudí starou ránu, neboť jejich vlastní syn byl před osmi lety unesen a jemu se nikdy nepodařilo usvědčit hlavního podezřelého. Tom se pouští do pátrání zločinu, jenž sahá daleko do minulosti a odkrývá se mu tak tragický příběh Matthew Wakefielda, otce tří synů, o jednoho z nichž přišel za podobných okolností jako Tom. (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Dobře to vystihla larelay.Opravdu malý velký film s náádhernou hudbou a smutným a zajímavým příběhem,který mě okamžitě vtáhnul a do konce filmu nepustil.Taky mě během sledování napadl seriál Cold Case,který je podle mě,ale jeden z těch lepších kriminálních seriálů,takže nemám problém.Z herců se mi líbil nejvíc Josh Lucas,kterému bych už dávno přál větší role.Můžu jen doporučit.Já bych skoro dal i pět. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Atmosferický, dojímavý krimi príbeh o dvoch nešťastných otcoch a ich dvoch synoch. Dej vás chytí za srdce už na začiatku a celú dobu nepustí. Skladá sa z dvoch dejových liniek, ktoré sa odohrávajú v dvoch časoch a kde spoločným prienikom je priestor, kde obaja otcovia prišli o synov. Miestami to pripomínalo seriál Odložený prípad alebo Kosti, ale toto bolo osobnejšie, atmosferickejšie a preto ma tento snímok zasiahol viac. Netreba opomenúť skvelé herecké výkony oboch otcov, pomerne neznámi herci, ale svoju prácu odviedli na jednotku. Chybou možno je, že sa so skvelého námetu a spracovania nevyťažilo viac. Stačilo sa so scenárom trocha viac vyhrať, spraviť ho zaujímavejším a ešte viac zatlačiť na emócie diváka. Ale aj tak som spokojný, rozhodne som dostal viac ako som čakal. 80/100 ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu mě mrzí,že tenhle film neviděl nikdo z mý oblíbený devatenáctky uživatelů,protože je to fakt dost silnej zážitek.Hodně dusný,ponurý drama,přesně vystihující stavy rodičů,když přijdou cizím zaviněním o dítě.K tomu naléhavá,depkoidní hudba,která mě na konci filmu dohnala skoro k slzám.Jasně,je to spíš komorní,žádná akce,ani dynamický scény tady nečekejte,ale je to tak dobře natočený,že to ani nevadí.Prostě občas je dobrý vidět i takovej film.Doporučuju.80%. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Malé nenápadné kriminální drama se silným námětem. Alespoň pro rodiče. Dokonale navozená tíživá atmosféra deprese, kde detektiv v podání Jona Hamma stále věří, že nalezne svého před osmi lety ztraceného syna. Zajímavé zpracování, kde současnost se prolíná s osudem podobně zkoušeného muže ( Josh Lucas) spěje k nevyhnutelnému konci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Normální kriminálka natočená asi tak, jako když si pustíte Sběratelé kostí nebo jakoukoliv CSI kriminálku. O to horší, že ve filmu chybí nějaká pěkná baba, která by v tomto případě samotný příběh trošku postrčila. Teď to vypadá blbě, že film je vlastně hrozně smutná událost a já bych v něm radši viděl babu. Ale tak na co pak má člověk koukat... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)
  • Mená postáv otca a jeho troch synov z roku 1958 - Matthew, Mark, Luke a John - sú mená v tradičnom katolíckom poradí z Nového zákona štyroch kanonických evanjelií - Matúša, Marka, Lukáša a Jána. (misterz)

Reklama

Reklama