Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Tomu Adkinsovi je svěřen případ hrůzného nálezu v podobě kostry malého chlapce ve velké truhle. Tento případ v Tomovi a jeho manželce probudí starou ránu, neboť jejich vlastní syn byl před osmi lety unesen a jemu se nikdy nepodařilo usvědčit hlavního podezřelého. Tom se pouští do pátrání zločinu, jenž sahá daleko do minulosti a odkrývá se mu tak tragický příběh Matthew Wakefielda, otce tří synů, o jednoho z nichž přišel za podobných okolností jako Tom. (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Dávné zločiny působí mnohem zajímavěji, nejspíše proto, že více raní surovostí, kterou bychom pod dojmem atmosféry filmů pro pamětníky, v té době neočekávali. To ale není jediný důvod, proč zde 50 let starý zločin jasně válcuje svou moderní obdobu. Film je o utrápeném otci tří kluků a jeho falešně obětavém příteli. Zde jsou nejsilnější momenty filmu v atmosféře i příběhu. Nikoliv v paralele se současností, kdy vyšetřování samotné i znázornění rodinného utrpení prostě příliš extra nefunguje. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Normální kriminálka natočená asi tak, jako když si pustíte Sběratelé kostí nebo jakoukoliv CSI kriminálku. O to horší, že ve filmu chybí nějaká pěkná baba, která by v tomto případě samotný příběh trošku postrčila. Teď to vypadá blbě, že film je vlastně hrozně smutná událost a já bych v něm radši viděl babu. Ale tak na co pak má člověk koukat... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci thriller. Nebudem sa tu rozpisovať o deji, pretože tento film by sa mal určite vidieť. Úplne výborný Josh Lucas patrí medzi obľúbených hercov. Vo filme sa prelína prítomnosť a minulosť, ktorá s hlavným hrdinom má jednu spoločnú vec a to stratu syna. Musím súhlasiť, že James Van Der Beek bol pre mňa veľkým prekvapením zistiť po rokoch, že v ňom skutočne drieme herec aj napriek jeho zúfalej nehereckej role. Milujem náročné, zložité filmy, zabruslenie do histórie, rozlúštenie v súčasnosti. Joshua ako vždy fantastický, James Van Der Beek taktiež - veľa filmov s ním nepoznám, ale tento je pre mňa zatiaľ jeho životným aj cez svoj štek. Pôsobivý film. Tu bolo dobre vymyslené to prepojenie s podobným, 50 rokov starým prípadom. Sú to vlastne dva príbehy v jednom. Veľmi emotívny film, ktorý sa tvorcom podarilo natočiť takým štýlom, že sa vám chce chvíľami aj plakať. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vynikající thriller, který mě nesmírně překvapil svojí vysokou úrovní, dá se říct, že jde značně i o přesah do jiných žánrů. Snímku vůbec neškodí, že je postaven na hereckých výkonech ne příliš známých herců, nejvýraznější postavou se jeví James Van Der Beek. Potěšila mě rovněž minirole "Mika Nowicka". ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dlouhá léta jsem snil o chvíli, kdy konečně najdu svého syna. A až se tak stane…..sám nevím co bude potom..... Dva příběhy, střídající současnost a minulost, dva muži a dva ztracení chlapci. Smutné, ale filmařsky velice citlivě zvládnuté téma o ztrátě, která je navždy poznamenala, přesto, že jim v životě zůstalo ještě mnoho dobrého. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět hezky natočený smutný film. 2.) Přesvědčím se, že nevázaný sex je nebezpečný. 3.) Nejsem si jistý, jestli je lepší pohled na trápící se muže, nebo na Rozzlobený muže.com . PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)
  • Mená postáv otca a jeho troch synov z roku 1958 - Matthew, Mark, Luke a John - sú mená v tradičnom katolíckom poradí z Nového zákona štyroch kanonických evanjelií - Matúša, Marka, Lukáša a Jána. (misterz)

Reklama

Reklama