Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Tomu Adkinsovi je svěřen případ hrůzného nálezu v podobě kostry malého chlapce ve velké truhle. Tento případ v Tomovi a jeho manželce probudí starou ránu, neboť jejich vlastní syn byl před osmi lety unesen a jemu se nikdy nepodařilo usvědčit hlavního podezřelého. Tom se pouští do pátrání zločinu, jenž sahá daleko do minulosti a odkrývá se mu tak tragický příběh Matthew Wakefielda, otce tří synů, o jednoho z nichž přišel za podobných okolností jako Tom. (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Dávné zločiny působí mnohem zajímavěji, nejspíše proto, že více raní surovostí, kterou bychom pod dojmem atmosféry filmů pro pamětníky, v té době neočekávali. To ale není jediný důvod, proč zde 50 let starý zločin jasně válcuje svou moderní obdobu. Film je o utrápeném otci tří kluků a jeho falešně obětavém příteli. Zde jsou nejsilnější momenty filmu v atmosféře i příběhu. Nikoliv v paralele se současností, kdy vyšetřování samotné i znázornění rodinného utrpení prostě příliš extra nefunguje. 60% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film asi nepřináší na pole krimi nic nového. Celou dobu jsem měl pocit, že jsem něco podobného viděl. Je jasné, že filmů o sériových vrazích jsou tuny, když se ztratí děti místo ženských, taky to asi není nic nového pod sluncem. Pomalé tempo, retrospektivní styl vyprávění, předvídatelný koec, přes všechny obyčejnosti mne film nenudil. Detektiv pátrající po zmizelém synovi musí sáhnout hluboko do minulosti, aby vyřešil i svůj vlastní případ. 70% ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Velmi smutne, realne, drama presne na pochmurne sobotne odpoludnie. Strate vlastneho dietata sa nevyrovna ziadna ina bolest a dvaja hlavni hrdinovia tohto filmu o tom vedia svoje. Film sprevadza krasna, smutna hudba, ktora vyborne dokresluje celu atmosferu filmu. Pre mna rozhodne taky maly-velky snimok, ktory sa oplati vidiet. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Malé nenápadné kriminální drama se silným námětem. Alespoň pro rodiče. Dokonale navozená tíživá atmosféra deprese, kde detektiv v podání Jona Hamma stále věří, že nalezne svého před osmi lety ztraceného syna. Zajímavé zpracování, kde současnost se prolíná s osudem podobně zkoušeného muže ( Josh Lucas) spěje k nevyhnutelnému konci. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Škoda režie, která je poměrně mdlá v těch zásadních momentech. Příběh má totiž Stolen velmi silný v základu, probíhající vyšetřování, k tomu průběžně vykládaná linie z konce 50. let, jde velmi pěkně. Film dokáže vtáhnout diváka, ale nedokáže to dotáhnout do konce (hlavní záporák je divně pitomý) a příběhové s emocionálním "vyvrcholením" jsou jako z reklamy Alzy. Škoda toho, stačilo málo a mohlo to být o stupeň výš. Každopádně pokud vám jde čistě o žánrovku, tak se to určitě dá. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Meno hlavnej postavy, Tom Adkins (Jon Hamm), malo pôvodne znieť Jack McCadden. (MikaelSVK)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama